מחבואים עם עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחבואים עם עצמי
    מירי
    24/01/2011

רוצה לספר מה אני אני עושה כול השבוע אני שומרת על דיאטה וסופ שבוע אני פשוט אוכלת והרבה חלק יורקת , חלק בולעת , ולוקחת משלשלים,בקיצור בושה ואני כול כך מתביישת במה שאני עושה ... וזה פעם ראשונה שאני פשוט צועקת את זה לפורום,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחבואים עם עצמי

הוספת תגובה

• מירי

דנה-דיאטנית
    25/01/2011

כל הכבוד לך על האומץ, שהתגברת על הבושה וצעקת את מצוקתך כאן.
    להכיר בבעיה ולהצהיר עליה זה צעד הכרחי ליציאה ממנה.
    אפשר לשמוע את הסבל שלך עולה מהמילים.
    מגיע לך לטפל בזה :)
    האם פנית לקבלת עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירי
    25/01/2011

לא! את מכירה את התחושה שאת יכולה לשלוט על עצמך ואת פשוט נשאבת לשם , עברתי תקופה לא קלה גירושין ( הכול תירוצים) אני מפחדת מחוסר שליטה, הערך עצמי שלי כול כך למטה ,
    איפה אני יכולה לקבל עזרה? לא רוצה איזה פסיכאטר שיפתור לי על ידי כדורים,
    יש איזה גופים , ,אני גם מפחדת להשמין, היתי בחורה מלאה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

קרן אור
    26/01/2011

מירי יקרה,

אני יודעת כמה קשה לחיות עם סוד שכזה וכמה כוחות ודאי נדרשו ממך כדי לשתף,וע"כ הערכתי הרבה.
    מוכנות והכרה בבעיה היא מרכיב משמעותי מאוד בתהליך ההחלמה.
    הפרעת אכילה רק נותנת לנו תחושה אשלייתית של שליטה,כאילו שברגע שנרצה מספיק,נוכל להפסיק ולהעמיד פנים כאילו דבר לא קרה.אבל שתינו יודעות שה"א היא ביטוי למצוקות קשות בנפשנו פנימה(את מציינת כדוגמה את הגירושים שעברת,שללא ספק משאירים צלקת,בייחוד אם הם הסתיימו עקב פרידה או משבר אמון)
    אני רוצה לומר לך שתהליך ההחלמה הוא אומנם לא תהליך קל,אבל בהחלט אפשרי ומתגמל.
    לא כל מטופלת מקבלת כדורים פסיכיאטריים,וגם אם מתקבלת החלטה משותפת כזאת(הרי פסיכיאטר יכול להמליץ,אבל לא להכריח אותך אם את לא רוצה),כדורים אלו לבדם לא יפתרו את הבעיה.אני מדמה אותם ללימוד רכיבה על אופניים,בהתחלה נעזרים בגלגלי עזר,עד שמרגישים שאנו מספיק יציבים כדי לעבור לאופניים רגילות..
    אל תשאירי עצמך לבד,בייחוד לא בתקופה זו.
    יש למעלה שימושון שמפורטים בו כל המסגרות לטיפול בה"א שקיימות בארץ,מוסדיים ופרטיים,לפי איזור המגורים שלך.
    אם את צריכה עזרה ספציפית יותר במציאת מסגרת כזאת,אל תהססי לפנות שוב.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירי
    30/01/2011

כן אני צריכה עזרה...איך מתחילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

קרן אור
    03/02/2011

יש למעלה בשימושון רשימת מרפאות,הן בשירות הציבורי והן פרטיות,לפי איזור מגורים.
    האם את רואה משהו שיכול להתאים??
    האם את מחפשת מסגרת פרטית או ציבורית??
    אשמח אם תוכלי לכוון אותי כדי שנמשיך מכאן.
    ממתינה לתשובתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה