מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום בנות!!בלונדי12/12/2007
מה נשמע?
חזרתי....
קרן אור- דיברת כל כך נכון וכל כך יפה, על כך שמצפים מקשר להיות קסום בתחילתו, אבל מה שבאמת חשוב זה מה נשאר אחרי הקסם הזה. איך בונים זוגיות בריאה ותומכת, עם אהבה והבנה, והכי חשוב- תקשורת טובה וכנות!! זה ממש נכון.
עם בעלי- היו לי פרפרים מההתחלה, הייתה התרגשות אדירה, וזה היה ברור שזה- זה!! אבל אולי לא כל קשר מתחיל כך...
בכל מקרה, מה שנגזר מכאן (פרפרה) שצריך באמת לזרום עם הדברים, והאהבה אולי תגיע בהמשך, כאשר ההיכרות תהיה עמוקה ואמיתית, בלי מחסומים.
כרוניתוש- יקרה! מה שלומך הבוקר? הצהריים? אני לא מפוקסת על השעון.. קיבלתי את מיילך מאמש וכבר אשיב לך עליו. מקווה שאת בסדר ושהצלחת לישון בלילה!
פרפרה- אנא קראי מה שכתבתי לקרן אור בראש העמוד. ולגבי הקטע הפיזי- כמו שכבר נאמר כאן- עשי רק מה שאת רוצה. אל תפחדי! מי שרוצה אותך לא יברח כ"כ מהר. הוא יישאר עד שתהיי מוכנה, אני בטוחה בכך. שיהיה בהצלחה והמשיכי לעדכן אותנו.
ואגב- את גרה באיזור ירושלים???
פשוט אני- את תלמידת בית ספר? מה את עושה בחיים?
טוב בנותיי היקרות. אני עם כוחות מחודשים לאחר חופשה קצרה. מקווה שהימים הבאים יהיו קלים ונעימים. היום יש קצת הפוגה בגשמים וזה נחמד. קצת נמאס מכל המבול שיורד פה כל הזמן... (תראו לאיזה מצב הגעתי, מקטרת על חורף...חחח, מי היה מאמין?)
שיהיה לכולכן המשך יום נעים!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה!
קרן אור12/12/2007שמחה חזרת,ואגיד זאת שוב-התגעגעתי!
קיבלתי את המייל שלך מהבוקר ואשיב עליו מאוחר יותר.אבל שמחתי לקרוא מבין השורות שמאוד נהנית וזה מה שהיית צריכה כרגע...כמובן שאני מחכה לתמונות...
לגביי פרפרים-תראי אני לצערי לא נתתי לעצמי להרגיש אותם.פחדתי.פחדתי להרגיש,פחדתי להתלהב מידי ולהיפגע..זה נגע במקומות שכאבו לי אז.אבל מזלי שלאהבה יש חוקים משלה,ושבעלי לא ויתר עליי בקלות..אני מבינה את פרפרה ואת המקום שממנו היא מגיעה.אבל אני חושבת שכמו שכתבתי היא חייבת את זה לעצמה.אני באמת מאמינה שכשאת נותנת למישהו להיות איתך,לאהוב אותך,זה גורם לכל התיאוריות שעד עכשיו החזקת בהם להתבדות...ולאט לאט מפנים מקום לאהבה אמיתית,כזאת שלא חונקת או הורגת.
טוב יקרה שלי,מצטערת על האיחור בתשובה פשוט הימים האחרונים מטורפים אצלי עם שעות לא סבירות בחדר ניתוח...טוב שיום שבת באופק!
לילה טוב יפה שלי,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, יפה!
בלונדי12/12/2007וחלומות פז...
נדבר מחר!
אוהבת,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן בנות מקסימות
פרפרה13/12/2007באמת כיף שאתן פה!
(אני לא מאיזור ירושליים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה פרפרונת!!!
בלונדי13/12/2007ויום טוב..
מחכות לעדכונים!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)