נורא עצוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא עצוב
    אני
    31/01/2011

עשיתי דיאטה בה ירדתי הרבה במשקל..
    מהחרדה של לא לעלות אכלתי מעט מאוד מה שהפכיע לי לתפקוד.
    פניתי לייעוץ ובו הוסיפו לי מן הסתם אוכל מסודר כדי שאחיה נורמאלי.
    לא אכלתי את כל מה שאומלץ לי כי היה נראה שזו כמות ענקים[1650] קלוריות.
    כאמור אכלתי רק חצי מהתפריט של התזונאית,המשכתי בספורט ו.....למה כתבתי נורא עצוב?כי עליתי 3-4 קילו.
    זו לא הייתה המטרה שלי,לעלות במשקל! ממש לא!
    אני לא נערה או ילדה קטנה אלא אשה בת 30....אבל זה נורא מבאס לראות ולהרגיש שאת עולה במשקל למרות שאמרו שלא אעלה בכלל,וזאת לאחר שלא יישמתי את כל התפריט.
    מה היה קורה אם הייתי אוכלת את כל התפריט?הייתי מאוד שמנה היום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא עצוב

הוספת תגובה

• נורא עצוב - תגובה

קרן אור
    03/02/2011

שלום לך אני,

אחרי צמצום כפי שאת מתארת זה רק טבעי שהגוף מתנהג בחשדנות כלפיי כל קלוריה שנכנסת אליו,מתוך התגוננות והתארגנות של הרגל לתקופת הצמצום הבאה.לכן בהתחלה יש עלייה קטנה במשקל עד שהגוף מתרגל לווסת את עצמו.הדרך להמנע מזה היא התמדה בדיוק בתפריט שניתן לך.הימנעות וצמצום יורידו שוב את חילוף החומרים,יכניסו את הגוף למצב של אגירה,כך שתדרש בהתאמה כמות קלורית קטנה הולכת וקטנה כדי לא לעלות במשקל,והרי אי אפשר לחיות לנצח על תפריט מצומצם(מעבר לזה שזה גם לא בריא,ואת כבר התחלת להרגיש את החוסרים ) ובאיזשהו שלב הגוף שואף לפצות את עצמו ואז יכולים להתחיל בולמוסים.
    יותר מטרידה אותי החרדה מה3-4 ק"ג האלו,שהרי באופן אובייקטיבי ברור לך שזה לא מה שיעשה אותך שמנה.אני מבינה שאת נמצאת במעקב דיאטני(חסרים פרטים לגביי ה"א,משקל וגובה כדי בכלל להבין אם את צריכה בכלל לרדת במשקל או שמא לעלות דווקא),אבל נשמע שאת יכולה להתרם גם מפנייה לטיפול נפשי.

אשמח לשמוע מה את חושבת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים

אני
    03/02/2011

בת 35,גובה 1.60 שוקלת 58
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים - תגובה

קרן אור
    07/02/2011

שלום אני,

המשקל העכשוי פחות משמעותי כי על פניו הוא תקין,אבל הכול תלוי מה היה משקל ההתחלה שלך ומה נדרש ממך לעשות כדי להיות במשקל הנוכחי שלך.
    האופן בו את מצמצמת הוא זה שלא בריא ושצריך להתחיל להשתנות.
    מטרידה אותי יותר הידיעה מה המשקל הזה מייצג בעיניך ולמה למרות שהוא תקין הוא מצליח לשבש את התפקוד שלך ברמת היום יום.
    רק טיפול יכול להתחקות אחרי הסימבוליות הזאת ולגלות באמת מה היא מייצגת עבורך.חשוב שתמשיכי אף בטיפול התזונתי תוך שאיפה כן לדבוק בתפריט ולתת לו צ'אנס .

אשמח לשמוע מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה