מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילה?חסרת אונים31/01/2011
כולם אומרים/מעירים/ שמים לב שרזיתי ממש בזמן האחרון. כולם חוץ ממני, מוזר קצת לא..? אני בטוחה שכולם משקרים! לא מסוגלת להאמין לאף אחד. אני רואה את עצמי, אני יודעת מי אני ואיך אני נראת!
אף אחד לא יודע ומבין כמה שאני שמנה! אבל אני בהחלט לא חושבת שזה מספיק במשקל שאני נמצאת בו עכשיו, רוצה לרדת עוד ועוד ועוד ועוד עד שאוהב את הגוף שלי. כרגע, זה אבוד... אף אחד לא נותן לי לרדת עוד קצת אפילו! לא המחנכת, לא היועצת, לא המטפלת,לא הדיאטנית, אף אחד!
אני מסתכלת על הגוף שלי, במראה, במציאות ורזה, אני לא!
זה כ"כ מתסכל...
24 שעות ביממה אני עסוקה בלחשב כמה קלוריות אכלתי, כמה קלוריות שרפתי ומחזיקה חזק חזק לא לדחוף אצבע ולהוציא את הכל. כל הזמן אני מדמיינת את עצמי עושה זאת ומצטערת שזה לא קורה.
אני שונאת לאכול!!!!!
נמאס לי להתעסק בזה, אין לי כח יותר.... אני רק רוצה לרדת במשקל! לא איכפת לי להגיע אפילו לתת משקל , להפך, אני אהיה כ"כ מאושרת!!
הצילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אכילה!!!- תגובה
קרן אור03/02/2011חסרת אונים יקרה,
מאוד עצוב לקרוא את מה שאת כותבת.ואני יודעת שבה"א דימוי הגוף מעוות כך שגם אם אומר לך שאת לא רואה את עצמך רזה כפי שהינך,זה לא ממש יעזור וידי תהיה כאן על התחתונה..אז אני לא מנסה.אבל רוצה שתחשבי על זה שאם כל הסביבה שלך מעירים לך שאת רזה מידי,שזה מספיק,שאת חולה,יכול להיות שאולי את טועה בתפיסה שלך את עצמך?יכול להיות שאת כ"כ שקועה בהפרעת האכילה שלך שהפסקת לראות,את עצמך???
ואני רוצה לספר לך שאולי בתחילת הדרך יש אשליה של שליטה,הרגשה כאילו אם רק נרד עוד כמה ק"ג החיים יהיו טובים יותר,מאושרים יותר..אבל מהר מאוד את מקום האופוריה תופסת המציאות והדבר האחרון שאת יכולה לומר על החיים שלך זה שאת שולטת בהם.ואת יורדת במשקל,אבל מגיע הרגע שאת אפילו לא נהנית מזה,כי את לא מרגישה טוב,כי את חלשה,מסוגרת(ה"א הרחיקה אותך מכל אלו שרוצים לעזור,שכחת??) ובדיכאון עד שנראה שאין מוצא.זה קורה לכולם באיזשהו שלב.וההכרה הזאת היא הדבר הכי כואב שיש!
יקרה,הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות כרגע למען עצמך הוא להושיט יד ולהיאחז בידיים האוהבות והמטפלות שמושטות לעברך,אלו שרוצות אך ורק בטובתך.אל תתני לעצמך להפוך רק להפרעת אכילה מהלכת.יש חיים אחרים בחוץ,טובים אפילו,אפשר שתחיי אותם אחרת,כמו כל בת בגילך.אל תחכי להתעורר מאוחר מידי(וכן,יש דבר כזה),כי עם הזמן זה הופך להיות הרבה יותר קשה.
אני כאן בשבילך כדי להשמיע לך את אותו קול בריא,אם תבחרי בכך.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך באימיל - בבקשה תראי
חסרת אונים05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לך באימיל - בבקשה תראי - תגובה
קרן אור07/02/2011עניתי לך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)