קרן אור נטע ולכל בנות הפורום היקרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור נטע ולכל בנות הפורום היקרות
    flower1209
    05/02/2011

מה שלומכן??
    הרבה זמן שלא יצא לי להגיב כאן..יש כאן כאלה ודאי שלא מכירות אותי..אני די ותיקה בפורום, במהלך הרבה זמן כשהפרעת האכילה שלי הייתה בשיאה הייתי כותבת כאן המון..כל שבוע...מתארת את החוויות מהטיפול, כל התקדמות כל נסיגה וכל קושי בתהליך.

קרן אור ושאר הבנות (הותיקות בפורום) עזרו לי מאד..אין לי אפילו מילים לתאר כמה..וכל כל העזרה הזאת אני מודה להן מאד..
    קרן אור- אני לא שוכחת ולא שכחתי כמה עזרת לי אז בתהליך. כמה ליווית ותמכת...היית עבורי באמת קרן אור- כשם הכינוי שלך- כך את!!! בייחוד לא אשכח את אותה תקופה קשה של עלייה במשקל וחוסר איזון של הגוף בה ליווית אותי ותמיד אמרת לי שבסוף זה יתאזן ויהיה בסדר.. ואכן זה קרה..
    את מלאך!
    ונטע היקרה, שהכרתי אותה כאן-..הרגשתי תמיד הזדהות איתך, עברנו כמעט את אותם הדברים..תמיד הזכרת לי את עצמי..וגם את היית עבורי מקור לכוח ולחוזק כשהיה לי קשה ולא פשוט בכל התהליך..

בנות יקרות, לקחתי חלק חשוב במקום הזה.. במפלט הזה...הסיבה שהפסקתי להגיב ולכתוב כאן היא כי אני מרגישה שלשמחתי אין לי הפרעת אכילה יותר..
    התגברתי..
    אני מרגישה שהרגתי אותה...ושהיא איננה מפריעה לי יותר לנהל את חיי. שהגעתי לשלב בו אני מתאימה את האוכל לחיים שלי ולא את החיים לאוכל..שהאוכל והפחד מפני עלייה במשקל לא מנהל אותי יותר בצורה כזו שאני חיה את זה כמו בעבר וחושבת על זה כל הזמן.

כמובן שהפחד עדיין שם..אך הוא חלוש..הרבה מבעבר.. אני בקושי שומעת אותו לפעמים... והפרעת האכילה? אני מרגישה כאילו מעולם לא הייתה לי...אני כמובן לא שוכחת מה עברתי וכמה קשה היה לעבור בדרך ההחלמה אך זה מרגיש לי כאילו חזרתי לעצמי..תמיד ידעתי שאני אגיע לשלב הזה בו אני אחזור לעצמי..שהיא לא חלק ממני ושאני אנצח אותה..

הגוף שלי התפייס איתי.. סלח לי..חזרתי לשירן של פעם..שירני שאני מכירה..שירני הרבה יותר יפה ומחוזקת מפעם.. הפנים שלי כרגע מסתכלות קדימה וכך גם מחשבותיי..
    אני עובדת, מתפקדת, מתחילה ללמוד בקרוב..החזרתי עטרה ליושנה..

והפרעת האכילה? היא כבר לא שלי יותר..ואני לא שלה...
    למדתי לצמצם אותה, לגרום לה לגסוס שלא תפריע לי יותר..ונכון שלעיתים רחוקות היא עדיין עולה במחשבותיי.. אבל אני יודעת שזו רק היא..ואין משהו אמיתי מאחוריה..
    למדתי לסלק אותה מחיי...

בנות יקרות, אני נכנסת לכאן כל יום..אומנם איני כותבת כאן יותר, אבל אני נכנסת כל יום וקוראת מדי פעם מה שבנות רושמות כאן..
    אני לא מרגישה שאני במקום הזה יותר וקשה לי מאד לחזור ולהתעסק בכך.. אפילו ברמה של לעזור לאחרות במצבי ולספר על איך שהייתי.. זה קשה לי כרגע.. אולי בהמשך יהיה לי קל יותר..

אני מקווה שאתן מבינות אותי... אני הייתי יותר משמחה להמשיך ולכתוב כאן את "תלאותיי" אבל הן לא יהיו קשורות לנושא של הפרעת האכילה ולכן אני מרגישה שאין לי כאן מקום יותר.

אני אוהבת אתכן מאד ולא שוכחת כמה עזרתן לי ותמכתן בי.. אני עדיין אמשיך להיכנס לכאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך...

flower1209
    05/02/2011

ולקרוא מה שאתן רושמות..

אשמח לשמוע מה איתכן ומה מתרחש בחיים האישיים שלכן כרגע...
    קרן אור-מה שלומך את? מהשלום המחלה? כבר יש שיפור? מה את עושה כרגע בחייך?
    נטע- איך את מרגישה? סיימת כבר עם הפסיכומטרי? את בשירות לאומי?
    איך את מתקדמת בתהליך?

שלכן,
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

קרן אור
    07/02/2011

שירני יקרה,

אין לך מושג כמה ריגשת אותי! לקרוא את מילותייך,לקרוא על הדרך המופלאה שעשית,זה ראוי כ"כ להערכה!
    תודה על השיתוף,אני בטוחה שהוא יעורר השראה בקרב גולשי הפורום.ההבנה שיש חיים מעבר להפרעת האכילה,שהם טובים,מספקים,ראויים,היא מאוד מאוד מעודדת.
    ואני שמחה שיכולתי ללוות אותך בדרך המדהימה הזאת!
    קחי לך את הזמן,תתחזקי עוד קצת,תהני מהגילויים החדשים,מהשמחה,מהצחוק והאושר.
    ודעי שהכול בידיים שלך ומכאן השמים הם הגבול.
    מחבקת אותך מאוד,דמעות של אושר מציפות את עיני.
    כמובן שאשמח להמשיך לשמוע ממך,אפילו למייל הפרטי אם תרצי.
    תודה שוב על השיתוף מעורר ההערכה הזה.
    שלך ואיתך כמו תמיד,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יקירתי!!!

flower1209
    17/02/2011

גם את ריגשת אותי מאד בתגובתך..
    ואכן הרבה תודה אני חייבת לך.. שליווית אותי בכל התהליך הזה והכי חשוב שהייתי לצידי בכל אותם רגעים קשים שלי בהם רציתי לשתף והייתי חסרת אונים, תמיד הבאת מילת עידוד שהצליחה להקל ולהרגיע.
    אין כמוך!!!

ידעתי שיום אחד זה עוד יהיה מאחוריי..ואני שמחה להצטרף עכשיו לקבוצה שלך- קבוצת אלה שהחלימו :]

אני מודה שלפעמים המחלה עדיין מנסה לחבל במחשבותיי.. בייחוד שנורא קשה לה עם ניצחוני וחירותי.. פעמים רבות אני לא נותנת לה פשוט..אני מניחה שיהיו גם פעמים בהם "אכשל" ואמעד..אבל זה טבעי לא?

האם גם אצלך היא לפעמים מתעוררת? במחשבה? מנסה לחבל? זה טבעי שיהיו לי מעידות למרות שהחלמתי?
    אני כרגע מאד בלחץ ומאד עירנית...אני מרגישה ממש כמו איזה מאבטח של הנפש והמוח שלי.. מאבטח שעומד על המשמר ומוכן לכל הרעלה שלה..אחרי הכל אני לא רוצה לעשות דבר שיהרוס ולא במעט את הדרך והניצחון שהשגתי..
    אני אשמח לשמוע מעבר לזה מה איתך ואיך את מרגישה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יקירתי!!! - תגובה

קרן אור
    18/02/2011

יקרה,
    היה לי הכבוד ללוות אותך בכול התהליך שעברת ויש לי את הזכות להיות חלק מהמקום הבריא בו את נמצאת ואני מאוד מודה לך על השיתוף.
    לשאלתך לגביי החלמה-תיראי,אולי אני צריכה להגיד שיש החלמה מלאה וברגע שמיגרת את הפרעת האכילה שלך יותר לא תצטרכי להתמודד איתה שוב.אבל את מכירה אותי כבר,ואין לי כוונה להתיפייף,דווקא בתור אחת שחיה,מכירה ונשמה אנורקסיה מגיל צעיר.
    אני חושבת שה"א מעבר לפן הסימפטומטי הפיזי היא יותר התנהלות ריגשית-מחשבתית שנמצאת בבסיס הנטייה הגנטית+הנרכשת שלנו.כל אחד במצבי משבר כאלו ואחרים מתמודד אחרת.אצלנו הביטוי הוא בהפסקת אכילה\אכילת יתר עם פיצוי.
    אני חושבת גם שיש הבדל ומשמעות כמה שנים היית חולה ומאוד משמעותי בעיני כמה טופלת סמוך יותר למועד התפרצות הביטוי הפיזי.אני,בתור אחת שהפרעת אכילה ליוותה אותה שנים באופן כזה שהכרתי את עצמי יותר שנים חולה מאשר בריאה,החלמה מלאה תהיה לחיות בצד ה"א ולא איתה(כמובן שיש תמיד לשאוף להחלמה מלאה!),שזה אומר שתמיד אצטרך להיות עם היד על הדופק,לעצור שניה לפני המחשבות האוטומטיות וההתנהלות ברמה המעשית שהן גוררות ולהבין מה בעצם אני מנסה להגיד דרך הגוף.קשב פיזי שלא היה לי ושסיגלתי עם השנים.
    אז לשאלתך,אני חושבת שתמיד צריך לשים לב שלא נגררים וזה טיבעי ומובן שיהיו משברים כאלו ואחרים(הרי החיים הם דינמיים וכמה שקשה לנו לקבל את זה-לא הכול בשליטתנו),אבל אופן התגובה ומה שנעשה איתה זה בידיים שלנו ותלוי אך ורק בנו.
    אני קוראת לזה להתחשל.וזה מובן לחלוטין שאחרי שעמלנו כ"כ קשה כדי להחלים ,אנחנו נזהרות יותר.
    מקווה שתשובתי לא מסורבלת מידי עבורך,ואם יש משהו לא ברור,אשמח להבהיר.
    שבת שלום יקרה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה