צהריים טובים!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהריים טובים!!
    בלונדי
    14/12/2007

יאללה בנות, יום שישי, הגיע הזמן להתעורר ולבוא לקשקש איתי בפורום!!
    סתם..חחח! הלוואי וכולכן נחות כעת מהשבוע המתיש שהיה לכן והלוואי ואשמע מכן בהמשך...
    שיהיה לכן סופ"ש נעים וכייפי!!!

אוהבת,
    בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהריים טובים!!

הוספת תגובה

• היי אני כאן!!!!!!!!!!!!

קרן אור
    14/12/2007

סוף סוף יום לעשות דברים בשקט(למרות שעד שהילדים חוזרים מהגנים ב-12 זה נגמר מהר...),אז מנוחה לא היתה כאן,אבל לפחות הספקתי לעשות כמה דברים בשביל עצמי..
    ובלונדי,הכנתי מרק תפו"א עם כופתאות בשר וחמוץ!(חשבתי עלייך,אני יודעת שגם את אוהבת אוכל חמוץ!),קציצות ארטישוק ואורז.אח,חבל שאת צמחונית...
    טוב יקרה כבר מתפנה לענות לך על המייל.
    שלך,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו שלום!!!!

בלונדי
    14/12/2007

אפשר לבוא לאכול אצלך?? נשמע מעוווולה!! חבל"ז... ומרק זה ממש מתאים כעת, בקור הזה. איי איזה כייף למשפחה שלך!!!!
    קיבלתי את המייל שלך.
    אני שמחה שיש לך כמה שעות של שקט לעצמך, לנוח ולהרגע מהשבוע הכל כך עמוס שהיה לך. מגיע לך בהחלט...
    ואני כאן, אובדת עצות מה לבשל להערב.. נגמרו לי כבר הרעיונות. אבל אתמול הכנתי דאל מדהים!!!!!!!
    אז יאללה למנוחה- קרן אור!! ולצבור כוחות בבקשה ממך!

נשיקות!
    בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    14/12/2007

אל תאיימי,את מוזמנת לבוא בכל עת תמיד יש לי משהו חם במקרר!
    בארוחת ערב אני פחות מומחית,כי הילדים אוהבים את הדברים הרגילים....
    איזה כיף-קיבלתי עכשיו מייל ממישהי שבעבר הייתי בקשר איתה והיא פתחה בלוג-איזה חמודה!שמחתי לקרוא על הדרך שעשתה ועל קרן האור ששלחתי לה אז...זה הדברים הטובים שבסופו של יום,כמה שאהיה עייפה,זה כאילו ימחוק הכול...
    ללכת לנוח??מה זה בכלל??חחחחח...............
    שבת שלום חברה יקרה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשטידה!!

בלונדי
    14/12/2007

מילה לא יפה, אבל המשמעות שלה..מממ!
    היום התעורר בי חשק לפשטידה, כי כבר חודשים ארוכים שלא נתקלתי בדבר כזה פה. ולא שיש בי איזו אהבה גדולה לזה, פשוט כבר נמאס לי מהכל וחשבתי איך אפשר לגוון את הארוחות...! אז יש לי ברוקולי במקפיא, ואולי אכין ממנו, כי זה יותר טעים מתפו"א לדעתי, וגם יותר בריא.
    אז כעת אני הולכת לחפש מתכונים!!
    מסתבר שאת מומחית בשליחת קרני -אור! לא סתם בחרת את השם הזה. כל הכבוד לך!!!

יאללה מתוקה שלי, אעדכן אותך בנעשה עם הפשטידה!

להת' בינתיים!!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב...

קרן אור
    14/12/2007

את יודעת שאם נכנסים בגוגל למילה "קרן אור" יש כ"כ הרבה תשובות.יש אפילו בלוג ופורום של מישהי בשם קרן אור,אבל זאת לא אני,כי טוב שאת יודעת איך אני ניראת..אבל בטח אחרים חושבים שזאת אני..טוב יש לי כיסוי טוב מסתבר.
    אני לא יודעת אם אני מומחית בשליחת קרני אור,אבל אני ללא ספק אוהבת לעזור כל אימת שיוצא לי.כבר אמרו לי השבוע(ולא תאמיני מי-מהפנט!פחדתי שהוא יעשה לי היפנוזה ויוציא ממני הכול..חחח...)שאני נמצאת במקצוע הלא מתאים ושהייתי צריכה ללמוד פסיכולוגיה.מה שנקרא the story of my life
    בהצלחה עם הפשטידה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היייייייייי

בלונדי
    14/12/2007

חחח יש לך בלוג? סתם... כן זה שם די נפוץ אני מניחה. ואני מכירה מישהי שקוראים לה קרן שמש. זה באמת השם שלה.
    לגבי המקצוע שלך- יש משהו במה שמה אמר המהפנט...

כואב לי הראש ויש לי כל כך הרבה עבודה לעשות בבית, רק שאין לי כוח לזה.. עצלנית שכמוני.

ספרי לי איך יצא האוכל שהכנת... ואני רק אדמיין לי אותו...!!

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה