מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנות יקרות!!קרן אור14/12/2007
אני מבינה שאתן עייפות,אבל די כבר!!!מצטרפת לקריאתה של בלונדי-
WAKE UP
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהההההה אני גם פה
ניצוצות14/12/2007גם אני פה אם זה עוזר....?
קראתי על תבשיליך קרן אור..אוווווווווח
תזהרי ממני אני עוד יבוא!
מתלבטת אם ללכת לישון או לא.
יש עצה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות!!
בלונדי14/12/2007שלחו לי איזה גליון סופ"ש של "ידיעות אחרונות"... ככה שיהיה לי מה לקרוא פה בשקט של שישי אחה"צ... חחחח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שנה???חחחח...
קרן אור14/12/2007את יודעת הדברים משתנים בו מידי יום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה מאיזו שנה...
בלונדי14/12/2007העיקר עיתון בעברית.. קצת שטויות של הארץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי משגרת אלייך אם הייתי יכולה!!
ניצוצות14/12/2007אני מוכנה לשלוח,
שלחי כתובת, ומבטיחה לך שעיתון ידיעות אחרונות של ישראל
יגיע אלייך תוך כמה ימים ספורים (טוב היום זה כבר מגיע אחרי יומיים)!
ואם בא לך, אפשר גם לסרוק לך, רק שזה כבר יקח יותר זמן לאחת כמוני שאיטית נורא.
מה שלומך בלונדייי?
תמיד שאני קוראת הודעות שלך פה עולה לי חיוך, כי אני כן מבינה את זה את לא בארץ,
וזה מעלה לך רצונות כאלה...של להתחבר לארץ פתאום, שלנו פה זה נראה כיביכול "סתם"
לקרוא עיתון ידיעות אחרונות...
בנתיים שבת שלום לך ולכל מי שקורא פה (:
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה!
בלונדי14/12/2007תודה על הרצון.. ועל הכוונה הטובה. אבל אני אתאפק לי..
ו-כן, רק כשאתה בחו"ל- אתה מעריך מה יש לך שם בארץ, הדברים הטריוויאליים שלא מייחסים אליהם הרבה משמעות! (חומוס, פיתה טריה, פירות, ירקות, גבינה לבנה, עיתון ועוד הרבה דברים..)
מה שלומך??
איך את מעבירה את יום שישי?
להת'
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)