מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום!אני14/12/2007
נחמד, אני רואה שאתן מקשקשות לכן בהנאה...
בנות יקרות, נכנסתי לאחל לכן שבת שלום ומבורך וסוף שבוע נעים ביותר. גם אני זקוקה לחומרים הכ"כ חיוניים הללו, ולכן אני כותבת אותם, כדי להביאם אלינו בכוח! ימיי זוועתיים לגמרי, ותחושתי בזבל הזבלים. לצערי, אני מרגישה זוועה מכל הבחינות.
קרן אור - "סחה" על הבישולים שלך שם! אני לא רוצה להגיד לך מה אני בישלתי לשבת... את יכולה לנחש לא רע בעצמך. כן, השלמתי שעות שינה, או - יותר נכון - צנחתי גמורה מתחושות חולי. מממ... כן, אני חושבת שזה התיאור הנכון.
בלונדי - גם אני מכירה קרן שמש אמיתית לגמרי!!! אז בטח יש עוד כמה כאלה. זה מתבקש. אני מניחה שיש גם הרבה קרן אור, אבל מבחינתי יש רק אחת! פשטידות?? אני מתה על פשטידות! איזה כיף לך! הרבה זמן לא עשיתי לעצמי פשטידה קלה... אבל למי יש כוח בכלל לעמוד על הרגליים??
בננות - אני אענה לכן בהקדם, בתקווה שכוחותיי הכלים להם יאפשרו לי לעשות זאת. בינתיים אפרוש ברשותכן לצלילי המוסיקה, בתקווה להצליח להירגע.
כל טוב לכן, נשיקות וחיבוקים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרונית, התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!
בלונדי14/12/2007כמה טוב לראותך פה, בשורותינו!.
כמה נפלא..
וכמה עצוב שאת מרגישה כה רע, קיוויתי שלא..!
אני גם יכולה לנחש מה בישלת לעצמך, או מה לא בישלת לעצמך.. הלוואי ויכולת לבוא לאכול את הפשטידה שלי, שברגעים אלה ממש, נאפית לה בתנור זה מתכון של פשטידה דיאטתית שמצאתי באינטרנט, וזה ממש היה נראה לי מצויין. אני מקווה שהיא תצא טעימה. אבל מה יכול להיות לא טעים? ירקות.. חייב להיות טעים!! ככה אצלי, לפחות!
זבל שבזבלים?? אוווווף. הלוואי ותנוחי כל כך הרבה בסופ"ש הזה וכבר תחושי טוב יותר!
רחצתי כלים כעת, ונזכרתי בך, כי גם לי יש אהבה חולנית למים, ולכן אני כה נהנית משטיפת כלים ושטיפת רצפות!!
טוב יקירה, מקווה לשמוע ממך בהמשך ומאחלת לך ערב נעים ורגוע!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב- הפשטידה יצאה מעווווולה, חבל"ז!
בלונדי14/12/2007יאמי- חמה וטעימה... איזה כייף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית!!
קרן אור14/12/2007בדיוק חשבתי עלייך....רק לא רציתי להציף אותך בהודעות..חחח..ותודה על קרן האור האחת.
מצטערת לשמוע שאת לא חשה בטוב,למרות שכבר תיארתי לעצמי.וכן,כנ"ל לגבי הארוחה שבישלת לעצמך(לשים גרשיים או לא??).
אני קוראת אותך ואת בלונדי עם הפשטידה הדיאטתית והאוכל הקל שלכם ואני מרגישה ייסורי מצפון..אני טוחנת אוכל משמין ואתן...לפחות את השני קילו שהעלתי הרווחתי ביושר...(ויותר מידי ביושר...חחח...).
וסחה על הפשטידה בלונדי את מתבקשת להעביר אליי מתכון.מזמן לא הכנתי פשטידה,כי לרוב ילדיי אפילו לא טועמים ממנה,אלא רק אני.
ערב נעים מצטרפת לאיחולים שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק נדחפת פה שניה...
בלונדי14/12/2007אני ממש לא אוכלת אוכל דיאטטי, או לפחות לא ככה קוראים לזה... האמיני לי יקירה!!! יש הרבה מה להוריד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז נרגעתי,בלונדי...
קרן אור14/12/2007למה להוריד??אין מה לעשות אוכל הוא אחד ההנאות בחיים,כל עוד שיודעים להנות ממנו...
נו מה עם המתכון??
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאות החיים, אה?
בלונדי14/12/2007אני כל כך נהנית שזה כבר ממש מוגזם מה שנהייה פה..חחח!!
אני אשגר אליך בקרוב את המתכון!
הולכת לראות את הסדרה שלי טלויזיה ולהכניס את העוף לתנור!
ביי בינתיים.
נשיקות!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)