מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשבנה איזה קטע!!בלונדי14/12/2007
"המכשפה" ממש שונאת אותי, כי אפילו את ההודעות הקצרצרות שכתבתי שם לאחרונה- היא מצאה לנכון למחוק!!!!!
ממש מגוחך... האם אני מהווה כזה איום על סמכויותיה בפורום הנ"ל? מגוחך לאין שיעור!!!
סתם.. שתדענה!
לילה נעים!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מפתיע אותי!
אני14/12/2007
היא פוסטמה אמיתית, כך שזה היה צפוי. ובלונדי - שלא תעיזי להיפגע מזה! אותי זה רק מצחיק, כי זה מראה רק על קטנוניות ילדותית, ממש כמו כל המטומטמות האלה שבעבודה שלי... יקרה שלי, המייל שלך נחת אצלי נחיתה רכה ומענגת. אני מודה לך עליו, והוא ייענה מחר, בלי נדר.
קרן אור קסומה - כתבתי לך. אני שולחת לך המון אהבה וחיזוקים! בבקשה עשי מאמץ ל-נ-ו-ח מחר ולהירגע. אף אחד לא רודף אחרינו, ואנחנו יכולות לצאת להפסקה מדי פעם. את פסיכולוגית מבלי ללמוד זאת באופן רשמי, בדיוק כמוני. אני, לדוגמה, יכולה ללמד כמה אנשים על נבכי הנפש האנושית, ובייחוד על התהומות שלה...
לילה טוב ושקט לכל מי שנמצא פה!
שלכן באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי וכרונית..!!
ניצוצות15/12/2007חחח קרן אור בטח כבר בחלום השמיני שלה, אם לא יותר..
מה שלומכן??
אני חזרתי עכשיו הביתה, עצבנית מאוד, האמת זה לא קורה לי בד"כ, אבל שמעצבנים
אותי הצד המרוקאי שלי יוצא, חחחחח וכן..לא רואים בכלל שיש לי צד כזה!!!!
צריך לעצבן אותי מאוד מאוד כדי לראות אותו.
וגם אז אני עוד מתאפקת!
טוב האמת אני עכשיו שותה כוס תה (אם אמרתי שיש לי התמכרות לזה כבר),
תה קינמון עם טיפה חלב וניל.
כן כן זה מצליח להרגיע אותי קצת!
אז מה איתכן?
כרונית?
בלונדי??
הלווווווווווו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, פשוט אני.
אני15/12/2007
זה בסדר, לכולנו יש צד מרוקאי... מדוע העצבים, יקירה? מי הרגיז אותך? שתפי אותנו אם בא לך.
ולרוויה עם התה! אני שונאת תה עם חלב, אבל אני אוהבת תה וניל. מומלץ ביותר!
לילה טוב,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרונית-נרגעתייי
ניצוצות15/12/2007כרונית,
האמת נראה לי אני מתעצבנת סתם, אניי כנראה מחפשת סיבות להתעצבן,
ובאמת "לנפנף" אנשים מעלי..אני מוצאת בהם את הדברים הרעים (שזה דבר שאני ממש
לא עושה ביומיום) שקיימים בהם, שעלולים להזיק לי.
כרגע מדובר בגבר, מדהים כנראה, ומבחינתי אולי יותר מדי, זאת אומרת יותר ממה שבאמת
מגיע לי, וחבל לי כל כך עליו, לפעמים אני צוחקת ובאמת שואלת מה הוא עושה איתי, אבל האמת
שבתוך תוכי אני מאוד רצינית, כי אני באמת לא מבינה למה הוא עדיין נשאר ומה באמת הוא עושה איתי.
והאמת לגברים יש ציפיות ממני, שקשה לי למלאות, באמת שקשה לי, אז כאילו בתוך הקשר אני
תמיד מחכה שזה יגיע, כדי להעיף אותם, אאז גם עד אז שזה מגיע אני כולי כבר רוצה שזה יגיע
כדי להיפטר מזה ולהעיף אותו. חחחחח כן נו אמרנו קצת שיש סיבוך לא??
נו תמיד העיניין הזה מגיע לא? ואני לא מסוגלת אני לא מסוגלת פשוט לא מסוגלת!!!!!
ולפעמים אני אומרת לעצמי..נו יאללה תפסיקי תזרמי כמו שכולם אומרים ללך ואל תהיי מיוחדת כל כך מכולם...אבל אני יודעת שזה משהו שלא טוב לי, שלי לא יהיה טוב לעשות כשאני ארגיש שזה
חובתי או שאני חייבת לעשות את זה, אח"כ אשנא אותו, אני בטוחה, כי ארגיש שבעצם הוא כפה את
זה עלי, כשלמעשה באותו רגע אולי לא אראה שבעצם מבחינתי זאת כפייה.
נו אז עד מתי זה ימשיך??
וכמו שמישהי חכמה אמרה לי, באמת מה הוא עושה איתי? אני מתייחסת אליו כל כך רע..ולא יודעת
אם רע, כי כשאנחנו מתראים אני תמיד נחמדה כרגיל..
אבל מאוד קשה לי בטלפונים, אני שונאת את יחסי האהבה שהוא מראה כלפיי, אני שונאת את זה,
לא יודעת איך להסביר...כאילו עוד מהתחלה אני מרגישה שהכל צביעות..אבל אצלו זה לא ככה,
אני יודעת שהוא לא צבוע, אבל מתי הוא כבר יבהל ויעזוב??????
נמאס לי לחכות, כן כל הזמן אני מרגישה שאני מחכה, ואני יודעת שזה יהיה לי קשה האכזבה, ולפעמים אני מדברת עם עצמי על זה שאני אולי צריכה לעזוב אותו וכן פשוט לחתוך..
אבל אני לא מצליחה, כי האמת שנחמד לי איתו, באמת, אבל תמיד אני מרגישה שהוא יותר והוא יותר
משקיע ..ולפעמים יש לי כאלה יסורי מצפון, למרות שכמו שאמרתי, ביומיום אני מאוד צוחקת על זה
עם עצמי וקצת עם אחרים...על זה שאני רעה וכדומה, אבל זה לא ממש בא ממקום של רוע נראה לי,
זה בא יותר ממקום של פחד..האמת קשה לי לחשוב עכשיו שהודתי בזה, שכתבתי את זה פה.
אולי פחד באמת להתאהב בו, לא יודעת אני באמת לא יודעת.
סתם אז כן התעצבנתי עליו אם שאלת כרונית, סטיתי קצת..לא?
טוב נו מה אני אעשה עם הסיבוכים האלה שלי??? העיקר שהוא לא באמת רואה אותם..
אבל אני נשארת איתם, ולבד, והדבר היחיד שאני יכולה לעשות איתם ועושה איתם, זה לצחוק,
ולומר כמה אני רעה וכמה הוא מסכן.
טוב שיגעתי אותך כרונית יקרה???
גם אני מאחלת לך שיהיה לך לילה טוב ללא שום נדודי שינה, בדיוק כמו שאני מאחלת לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחדים!
אני15/12/2007
הרבה פחדים יש בסיפור שלך. פחדים מקשר קרוב, מאהבה, מקרבה, ממגע. אבל את כ"כ צעירה לדברים האלה...
אם את יוצאת עם מישהו נחמד שמראה לך אהבה, תיהני מהקשר הזה, ובכל מקרה - אל תעשי שום דבר שאת לא רוצה לעשות. קשר בין בני זוג הוא הדדי מרצון, ובשום אופן לא בכפייה. אז מצד אחד - אל תגידי לעצמך שהוא לא מגיע לך, ומצד שני - אל תתעללי בבחור הנחמד.
כן, הצלחת לבלבל אותי קצת, אבל התעשתתי די מהר, לא?
לילה טוב גם לך, ללא שום נדודי שינה!
שלך,
כרונית (האינסומנית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פשוט אני!
בלונדי15/12/2007אני חושבת כמו כרונית, את כל כך צעירה ואת כלל לא צריכה לחשוב שאת חייבת לעשות משהו, או שזה מה שמצפים ממך. תעשי רק מה שטוב לך...
לא הצלחתי להבין אם את מחבבת את הבחור או לא.. סליחה, אבל אותי הצלחת קצת לבלבל!
בכל מקרה, תחזרי לספר לנו ולהבהיר לנו את הדברים (-: !!! אם בא לך.. נשמח לשמוע!
יום נפלא שיהיה!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי!
קרן אור15/12/2007אני עונה בשם "פשוט אני"-היא מחבבת מאוד את הבחור,לכן כתבתי לה מה שכתבתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)