מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב בנות!קרן אור15/12/2007
תסתלבטו עליי יקרות שלי..אין בעיה.חחח...אכן הייתי בחלום המי יודע כמה,רק שלא זכרתי אותו.מרוב עייפות.
כרונית-קיבלתי את המיילים החמים שלך יקרה שלי,ויותר מאוחר אענה לך עליהם(כרגע אני עם דלקת שוב ).
פשוט אני-דיברנו ע"כ שקשר פוגש אותך במקומות זרים לך ונוגע בכאלו שהם עדיין כואבים(את תמשיכי לטעון שלא מזיז לך ואני אמשיך לטעון שכנראה שכן ואפילו מאוד).הגיע הזמן לעשות תיקון,לא??הגיע הזמן להפסיק את המשחק ולהיות את,מקסימה כמו שאת ,לא??עד שיש לך מישהו שטוב לך איתו(והקטע מה הוא עושה איתך הוא בציניות כמובן!) אל תתיחסי לזה כמובן מאליו ומצד שני,תתחילי להנות מזה,כי מגיע לך קשר אמיתי שיכיל אותך באמת.אל תחשבי על העתיד ועל רמת ציפיות כזאת או אחרת כי מראש את תברחי...(אני מכירה אותך כבר),מי אמר שזה יקרה??וכמו שכתבה לך כרונית שום דבר שלא רוצים לא קורה,נכון???????
אגב,לא ידעתי שיש לך צד מרוקאי,זה מסביר כמה דברים.......חחחח...(את יודעת בהזדמנות אספר לך למה זה מקושר אצלי)
בלונדי -אני מבינה שהפשטידה יצאה משהו מיוחד כי מאז לא חזרת...חחח....
בנות שתהיה לכולנו שבת של מנוחה(או לפחות לכן,אני מקנאה??לא,בכלל לא....)
אוהבת אותכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יקרה!!
בלונדי15/12/2007ובוקר טוב ומוקדם לך!
לא חשבתי שאמצא אותך פה אבל כנראה שהייתה לך השכמה.
אני ערה משעה 03:30 ולא יכולתי להרדם. אז אחרי מלחמה וניסיון נואש לישון, החלטתי לרדת למטה ולפתוח את הבוקר שלי, בשעה 04:45! זוועה, נכון? גם אני חושבת!
כן, הפשטידה יצאה ממש טעימה ואפילו בעלי נהנה ממנה...! אני חושבת שהיום כבר אאפה אותה עם ירק אחר.. התלהבתי חחח!!
יקירה, שיהיה לך יום רגוע ונעים..
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, כרונית!
בלונדי15/12/2007אני ממש לא נעלבת מהמכשפה, זה כל כך מצחיק אותי שהיא מרגישה מאויימת בגללי..חחח! ממש טמטום!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יקרה שלי!
קרן אור15/12/2007מילא אני עם השכמה,אבל למה שנתך נודדת??מה מטריד אותך יפה שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור!
בלונדי15/12/2007אווווף, הרבה דברים בראש שלא נותנים מנוח...
ממש זוועה!
מה שלומך? איך ישנת הלילה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי תכתבי לי???
קרן אור15/12/2007אני עפה לשתות קפה ואחזור לראות מה שלומך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)