לקרן אוררר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אוררר
    אביביתוששש
    08/02/2011

היי קרןן מה שלומךך ?!
    זהוו קרןן אורר קשהההה לי מאאאד שוב פעם שחשבתי שהצליח לעזוב את המחלה הארורה אני חוזרת אליה שוב .. החלטתי לאכול ארוחה ביוםם למה ?! כי אנייי שמנהה ורעע לי אני אוספת תמונות של נשים רזות כדי לתת לעצמי מוטיבציההה .. למה אי אפשר לאכול ולא להשמיןןןןן למה החיים ארורים כאלה ?!למה הם נותנים לאדם לסולללל נמאס לי לסבול ניראלי שאני לא הצא מיזה בחיייייים מה שעוזר לי בדיאטה הזו זה הבצפר אני יודעת שאני לוומדת עד שעות מאוחרות ולא יוכאל זה מחזק אוותייי !!
    אני יודעת שאני עושה טעות חמורה ואני יצטער עלייה אבל את יודעת מה זה לא מזיז לי העיקר אני יהיה רזה !! ומקללת את היום שהמחלה נפלה בחלקייי !!
    היה לי חשוב להוציא את מה שיש לי בלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אוררר

הוספת תגובה

• אביביתושש

נטע
    09/02/2011

ואו!!!
    כואב לי מאד שאת ככה מרגישה .
    ואיייי מה עם הטיפים שנתתי לך? הם לא טובים בשבילך? את מצליחה לעמוד בהם?
    תשמרי על עצמך מתוקה!
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע,

קרן אור
    18/02/2011

קיבלתי את המייל שלך,רק שיש לי תקופה קצת עמוסה ולצערי עוד לא התפנתי להשיב עליו.מקווה להצליח לעשות זאת בהקדם.
    רוצה רק שתדעי שאת במחשבותיי...
    שבת שלום,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביביתוש,

קרן אור
    18/02/2011

את מוזמנת לכאן תמיד כדי לשתף ולהוציא את מה שבלב..אבל חשוב לי לומר לך שאם את באמת רוצה שינוי ואת את רוצה ללמוד לקבל את עצמך בלי קשר למשקל שלך,את חייבת לפנות לטיפול פרטני,רק הוא יכול למגר את הפרעת האכילה שלך.
    היכולת הוירטואלית לעזור(לצערי) היא מזערית ובמצב שלך היום את צריכה הרבה יותר.

כתבתי זאת הרבה אומנם-אבל מה עם טיפול?????????

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה