רק הלכתי לישון לכמה שעות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק הלכתי לישון לכמה שעות...
    פרפרה
    15/12/2007

ותיראו מה הולך פה!
    בוקר טוב בנות יקרות - איזו פעילות עניפה היתה כאן בלילה ובשעות הבוקר המוקדמות כל כך של שבת בבוקר!!!
    בלונדי וכולן - אתן לא חושבות שצריך לעשות משהו עם המכשפה? זה לא יאומן פשוט, זו סתימת פיות שאין לה שום בסיס.

חוצמזה - אין לי מתכון לשום פשטידה או משהו אחר מעורר תאבון...אני יכולה לתת לכן את המרכיב העיקרי והקבוע שלי לארוחת הערב, ודווקא לי הוא ממש טעים: 2-3 קישואים ממש גדולים ובשרניים חתוכים לפלחים עבים מכניסים למיקרו עם מעט מים מומלחים ל- 15-20 דק, עד שהם ממש רכים. (פעם הייתי מכניסה לשקית ניילון שמעתי שזה מסרטן את עברתי לכלי פלסטיק מיוחד למיקרו - שרדתי את האנורקסיה אז חבל למות מסרטן...).
    קיצר - במקביל - מחממים על האש מחבת טפלון עד שהיא רותחת ומשמנים בשכבה דקיקה (אפשר גם פחות דקיקה כמובן...) של חמאה (אפשר גם חמאת שום, יותר טוב...) מניחים את עיגולי הקישואים הגדולים וצורבים עד שהם משחימים, משני הצדדים.
    מוציאים לצלחת - ואז עיגולי הקישואים הם בסיס לכל מה שתרצו - אני שמה שמיר קצוץ.
    אפשר לשים - מעט גבינה כחולה- מקפיץ!!! את הטעם, אפשר סתם פירורי גבינה צהובה, אפשר יוגורט חמצמץ...וכל מה שבא לכן.
    דיאטטי וטעים והכי חשוב מבחינתי לוקח בדיוק 2 דקות להכין!
    לגבי בחורים - מי אני שאגיד משהו? הלוואי ויכולתי, אני באמת חסרת מילים כאן...
    שתהיה לכולכן שבת מקסימה, למרות שאני מניחה שחלקכן הלכו לישון בשעה זו, אחרי לילה לבן שכזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוקר טוב לך!

אני
    15/12/2007

שלום פרפרה, מה שלומך ומה מעשייך בימים אלו? אני מקווה שיש הטבה בכל התחומים.

לא, אני לא חושבת שיש טעם בפניה משותפת בקשר לפורום ההזוי ההוא של המכשפק'ה בוויי-נט. בשביל מה?? אם מנהלי האתר לא מבינים שהפורום לא תורם לאיש וממשיכים לממן אותו בתחזוק שוטף - זאת הבעיה שלהם. העיקר שלנו יש פה בית חמים ונעים שאפשר לדבר בו באמת. הכי מצחיק הוא שלפעמים הם שמים הפניות לפורום הזה בעמוד הראשי... רק אתמול ראיתי הפניה חדשה...חחח...כ"כ אידיוטי! אבל שיבושם להם!

תודה על מתכונך. הוא נשמע טעים, אבל לי יש עדיין בעיה עם חמאה, וגם עם מחבתות - כולל טפלוניות, למרות שהשבוע מצאתי את עצמי מטגנת לי שתי ביציות (ביצי עין) במחבת רגילה, ועוד עם מרגרינה (קלה), אלוהים ישמור... אבל חזרתי מיום עמוס מתה מרעב, נשארתי בלי אוכל, זה מה שהיה וזה היה לי טעים. כמובן שמיד חטפתי בחילה איומה, אבל זה עבר בשלום.

המשך שבת נעימה!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה