מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוהריים טובים!אני15/12/2007
למרות שהלכתי לישון מאד מאוחר, ולא ממש מרצון כמובן, הצלחתי להרים את עצמי לאחר מספר סביר של שעות שינה, וכעת אני מתחילה במירוץ שלי נגד הזמן.
קרן אור - תרגישי טוב, מתוקה שלי. כתבתי לך מיילון, ואני פה אם את צריכה.
בלונדי - אני מבינה שכובד המחשבות הדיר שינה מעינייך. אני מקווה שהלכת לישון עכשיו, ואם את ערה - אני אשמח אם תשתפי אותי במה שהציק לך. אני אענה לך על המייל מאתמול מאוחר יותר, ואם תרצי לצרף אליו בינתיים עוד נספח - ... . בכל מקרה, אני מאחלת לך שבת רגועה ללא מחשבות "קודחות מוח".
שיהיה לנו יום שקט!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולן!!!
בלונדי15/12/2007חזרתי הרגע ממסע שוטטות.. והעליתי כמה ממצאים בחכתי!! איזה כייף..
ראשי כואב, ואני עייפה, ומתה מרעב!
קרן אור- סליחה שעזבתי כך "בשיא", אך הייתי צריכה לצאת את הבית במהרה.
כרוניתוש- שמחה שקיבלת את מיילי. ושיהיה לך יום רגוע ונעים, מלא מוזיקה ונס-קפה (אך לא להגזים)!
מצאתי שעועית ירוקה קפואה!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!!! אין להאמין. אז להיום כבר יש תכנון, אך מחר אבשל לנו ויהיה טעים-טעים!
פרפרה- המתכון שלך נשמע טוב, רק אני לא נוגעת בחמאה, אבל אפשר להחליף אותה בשמן זית...
טוב לשמוע ממך!
מה חדש? מה את עושה? מצטרפת לכרונית- ספרי משהו! מה עם הבחור החמוד שלך?
כמו שכרונית אמרה, גם לדעתי אין כל טעם להגיד משהו בקשר לפורום ה"אינפורמטיבי" שיש שם בווי-נט. אם הם עד כדי כך עיוורים- שיבושם להם! לא בעיה שלנו!
יאללה אני עפה בשיא המהירות להכין לי ארוחת צהריים (קניתי לחם טרי מחיטה מלאה, שנראה מצויין!), ולהתכונן עם בישולים לערב, ואז- לצנוח בטיסה אדירה למיטה!!!!!!!
נשיקות לכן ויום נפלא!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו, אני כה שמחה בשבילך, בלונדי!
אני15/12/2007
כל-כך רצית, והנה מצאת את מבוקשך סוף-סוף! את רואה?? - "יגעת ומצאת - תאמין!". איזה יופי... מעניין היכן מצאת את ה"אוצר"... היתכן שיצאת את גבולות מדינתך? חחח...
בלונדה, אני אענה לך מאוחר יותר. בהתחשב במצבך אני מניחה שתישני, אז אני אאחל לך כבר עכשיו לילה טוב וחלומות פז נעימים! אני מקווה שלפחות הלילה תישני טוב כמו שצריך.
וחוץ מזה שיהיה לך בתיאבון, לבריאות וצניחה נעימה למיטה מחוממת ורכה!
רק טוב,
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי כרונית!
בלונדי15/12/2007כן, היית מאמינה שמצאתי? וזאת ללא יציאה מגבולות המדינה...
ממש נס חנוכה!
אני מבשלת ברגע זה את ארוחת הערב שלנו, ובעוד כחצי שעה אצנח למרבץ!!
אז תודה, ואשתדל לנוח היטב, ותמשיכי לכייף שם (ואם לא כייפת עד עכשיו- תתחילי ומייד!)
נשיקות!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ.. לכייף?? מה זה לכייף??
אני15/12/2007
אני קוראת טקסטים משמימים עד מוות! ממש "כיף"!
רציתי מקודם לצאת לשמש, אבל כמובן שירד לו הערב... שוב ברח לי הזמן!
זה ממש נושא למחקר, הדבר הזה...
ביי בינתיים!
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו לא!!
בלונדי15/12/2007טקסטים משמימים עד מוות?? שוד ושבר! קדחת!!
ופה דווקא יש ימים יפים לאחרונה, והתברכתי ביום שמשי למדי. אז אמנם קריר ולא נעים להסתובב בחוץ, אך לפחות לא יורד גשם...
יאללה כבר שהאוכל יהיה מוכן, נעצמות לי העיניים ואין לי כוח לחכות לו.
טוב בהצלחה שם עם הטקסטים מהגיהנום...
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בלונדי יקרה.
אני15/12/2007
ואצלנו, אם אינני טועה, החזאים החכמים חזו סופ"ש חורפי למדי, ולכן כה שמחתי לראות את השמש מחייכת אלי מוקדם יותר. וכעת הירח הסהרוני מחוויר אלי ממעל...
אני מקווה שתספיקי לאכול לפני שתירדמי שם...
בתיאבון!!!
3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרונית!
קרן אור15/12/2007תגידי תודה כי יכולת לקרוא את הטקסטים המשמימים האלו במקום גרוע יותר...חחח...
גם אני בקושי נהניתי מהשמש,איזה חבל!!אבל אמרו שעוד צפויים לנו כמה ימים כאלו בתחילת השבוע.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור!
אני15/12/2007
אני בהחלט אגיד תודה, למרות שנראה לי שאני בדרך לשם...
כן, פספסתי את השמש, איזו באסה! דווקא רציתי לשריין לי ויטמין D...
תרגישי טוב!
3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב...
קרן אור15/12/2007האמת היא שאת ובלונדי מעלות לי חיוך על הפנים בזמן שאני קוראת את כל השרשור הזה...
אז תודה.
ובלונדי שחכתי להגיד לך ש"קרעת" אותי אתמול עם התודה על האצבעות שאת צריכה כל אצבע כרגע..נזכרתי בזה היום והתפוצצתי מצחוק.
אין עליכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייייי!
בלונדי15/12/2007שמחה שהצלחתי להצחיקך... אבל מה מצחיק בזה? חחח אני באמת צריכה כל אצבע וכל מפרקת.. ככה שיהיה למזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה!
קרן אור15/12/2007ככל שזה נוגע לי יש לך את כל אצבעותיי(ידיים ורגליים),אני תמיד כאן ומאחלת לך תמיד הכי טוב שאת רוצה בשביל עצמך!
ואגב,מה לגביי עידכונים??השיחה היתה אתמול??
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קטנה שלי!! (חחח...)
בלונדי15/12/2007תודה תודה על כל האיברים שאת מקריבה בשבילי! ממש כרטיס אדי!!!
יכול להיות שלא עדכנתי אותך? אז אני ניגשת לכתוב לך מיילון...
SEE YOU!!!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקרה!
קרן אור15/12/2007חוץ מכמה איברים,יש לי עוד כמה דברים לתרום לך אם תצטרכי,חחח..
קיבלתי את העידכון,תודה יקרה.
ומהיכן הגיע "קטנה שלי"??(לא אני לא מתלוננת,דווקא מוצא חן בעיני)
ערב נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)