מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ונטע היקרות:תקווה11/02/2011
מה שלומכן? נטע כתבתי לך מייל קצר לפני כמה זמן,קיבלת אותו?בכל אופן הייתי מופתעת לראות מה עובר עליך בזמן האחרון ואם תרצי לשתף יותר מאשמח לקבל ממך מייל-אני חושבת עליך הרבה ויודעת בכל ליבי שאת מסוגלת אז החזיקי חזק וקבלי ממני חיבוק ענק..
קרן אור- מה שלומך?חשוב לי לעדכן אותך במה שקורה בזמן האחרון ולשמוע מה את חושבת...אנסה להיות יותר ברורה מפעם שעברה אולי ע"י זה שאמלא לך כמה חורים בידע הכללי על המצב שלי..המשקל שלי הוא עדין נמוך-לא מתקרב למשקל היעד שלי אבל עם כל הקושי שיש לי אני באמת מרגישה עכשיו שאני מגיעה למקום שממנו אני יכולה להתחיל להתקדם.הקצינה החדשה נכנסה רשמית בתחילת השבוע היא עשתה לי שיחת פתיחה לפני איזה שבוע וחצי אמרתי לה שיש לי ה"א אבל לא נכנסתי לזה יותר מדי כי היא בדיוק פגשה אותי אז לא הרגשתי שזה כזה מתאים כי זה נושא כ"כ סתיגמטי.
זה שהקצינה הקודמת עדין נמצאת באזור נותן לי תחושה של בטחון אבל היא משתחררת רשמית בסוף השבוע הבא-אני מקווה שזה לא יגרום ליותר מדי נזק..היא פשוט היתה שם בשבילי,נכון הרבה פעמים יצאתי מתוסכלת ממנה אבל רוב הזמן עצם העובשה שידעתי שהיא בסביבה ומסוגלת באיזשהו מקום להקשיב לי עזר לי המון ונתן לי תחושה של בטחון שאפשר לי לנסות לטפל בעצמי אני פשוט מפחדת שעם זה שהיא תעזוב ככה גם תחושת הבטחון שלי שגם ככה די שביר וכל העבושה הקשה..
אני אמורה להשתחרר עוד חצי שנה אז נכון השחרור מתקרב אבל עוד יש לי זמן עד אז..
הקושי שלי הוא שאני חיילת יחידה על המון קבוצות וחניכים שזה הרבה עשיה .. בד"כ אני נהנת מזה וחבל לי שאני לא יכולה לעשות יותר כי אני יודעת שה"א שלי מונעת ממני לתת את כל הפוטנציאל שבי,אבל אני מרגישה שעד כמה שזה אנוכי אני צריכה להוריד לחץ ולנסות להתמקד בעצמי כדי לתת לעצמי סיכוי להלחם ובאמת לצאת מזה,אני עכשיו הגעתי למקום שאני יודעת שאם אמשיך לעבוד קשה יש לי סיכוי לנסות לצאת מזה-אני ממשיכה בטיפולים שלי אצל הקבן ומתמידה בהם זה תהליך ממש ארוך אבל זה עוזר אחרי הכל היתי חולה כ"כ הרבה זמן שהגיוני שיקח זמן לאחות את השברים לא?
מצד שני אני מרגישה שאני חילת בצהל ואני החלטתי על זה אז אני עכשיו צריכה לקחת על זה אחריות מלאה..
אני מקווה שהקצינה הקודמת תפרד מאתנו כמו שצריך ותעשה לנו שיחות סיכום נראה לי שזה מה שהכי מציק לי עכשיו..
בכל אופן אשמח לשמוע מה את חושבת,תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור ונטע היקרות: - תגובה
קרן אור18/02/2011הי תקווה,
אני חושבת שהאחריות הבוערת והחשובה ביותר שאת צריכה לקחת כרגע היא על חייך.את בעצמך מתארת איך הפרעת האכילה שלך מונעת ממך להתקדם בחיים,ואני חושבת שהדבר הטוב ביותר הוא לא לנסות "להתעלות" על זה,אלא דווקא להמשיך להתמסר לתהליך הטיפולי ,כדי שלא תצטרכי יותר לעשות את הויתורים האלו.וכפי שאת שמה לב,הפרעת אכילה משתלטת על כל עולמנו ולא משאירה שום מקום לפרוץ ולהתקדם בתחומי חיים אחרים,מתגמלים יותר.אני דווקא חושבת שאת צריכה לקחת את החצי שנה הזאת ולהשקיע אותה רק בך ובטיפול כדי שתצאי לאזרחות מחוזקת יותר.
ונכון,זה תהליך והוא לוקח זמן רב.אל תאיצי בעצמך.קחי את הזמן שנדרש עבורך.
עדכני אותי מה קורה,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)