מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב בנות!קרן אור17/12/2007
אני כבר עם הנס קפה הראשון שלי ובדרכי החוצה לעיר הקודש(אחלו לי בהצלחה בדרך..חחח...)
בלונדי-מקווה שהצרבת עזבה אותך אתמול.חלבה וטחינה ושאר שומשומים עשירים מאוד בסידן,שאחרי כל מה שעברנו נראה לי חיוני מאוד עבורנו...אז אומנם משמין,אבל את יודעת במידה מסוימת.
כרונית-מאחלת לך שתקומי(קמת כבר??) ליום מעודדת יותר,והיי יש לי עוד יום ירושלים בעוד כשבוע וחצי..חח..את מוזמנת.
פשוט אני-את היחידה שלא שלחתי לך מייל,כי את היחידה שאני בקשר יומיומי איתה ואומרת לה דברים און ליין,רוצה להחליף??אני בטוחה שלא.מקווה שכאב הראש יעבור לך,ויש לי הרגשה שאני יודעת מה הגורם לו אבל אני מקווה שאחרי היום הוא יחלוף,ומאחלת לך בהצלחה בפגישה היום,אני יודעת שאת תעברי אותה כמו גדולה ולא תביני אח"כ ממה בכלל התרגשת...זאת זווית אחרת של הסתכלות,ותני לזה צ'אנס גם בשביל עצמך.
מאחלת לכולנו יום נעים ושימשי,
שלכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב גם ממני!!
בלונדי17/12/2007מה נשמע?
אז את בטח כבר בירושלים! מקווה שאת נהנית שם. כמה זמן לא הייתי שם...! הייתי מגיעה רק עד אבו-גוש לאכול חומוס!! אחחח כמה בא לי חומוס אמיתי של ישראל!! עם פיתה חמה...
טוב די!
כן אני יודעת שחלבה וטחינה ממש מקור מצוין לסידן, ובאמת צריך הכל במידה, רק שלפעמים המידה הזו מתעתעת בנו... ואז...
רציתי לספר לכן, שלפני יומיים קניתי שעועית ירוקה קפואה. ובכן, אתמול בצהרי היום, התכוננתי לבשל ארוחת צהריים, ופתאום לא מצאתי את שקית השעועית. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולבסוף החלטתי לבדוק באוטו. ואכן, השעועית נפלה לה אל מתחת לכיסא הקדמי, ואני שהייתי כה עייפה, לא שמתי לב שהשעועית שקניתי לא נכנסה הביתה.
תופתעו לגלות שהשעועית עדיין הייתה קפואה!!!!!!!!!! כי כל כך קר פה, שזה היה ממש כאילו שמתי אותה במקפיא. איזה מזל, ממש נכנסתי לפאניקה כאשר לא מצאתי אותה.
אז רק תבינו כמה קר פה!!!
זהו, בנות!
כרונית- אני מייחלת שיש לך יום טוב, תעדכני אותנו, אפילו בשתי מילים!
פשוט אני- מה שלומך? תעדכני גם..
שיהיה לכולנו יום טוב!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגליים קרותתתתת
ניצוצות17/12/2007תודה על האיחולים קרן אור, להתחלף??? חס וחלילה.
חחחח בואי נראה אותך מנסה אפילו...
טוב הגעתי הביתה, כן איזו שעה מוקדמת אה?? אני גמורה, חזרתי מההרצאה, הקול שלי הלך..עוד מעט אשתה תה, אולי הוא יחזור.
האמת חזרתי הביתה והתחלתי שוב לקבל את הרגליים הקרות, מקווה שהיום גם לא אבטל, בסוף
אני הרי סתם עושה לעצמי יסורי מצפון, והרי זה חייב להגיע בסוף, זאת אומרת כמו שזה לא היה שבוע
שעבר, אז זה יהיה השבוע, ואם לא השבוע אז שבוע הבא..כן אני יודעת שאני לא חייבת כלום, אבל
את יודעת...משהו בתוכי....לפעמים היסורי מצפון האלה גורמים לנו לחשוב שאנחנו כן חייבים, מכירות??
ובמקרה שלי זה מאוד בולט.
בלונדי איך את??
האמת היום לא ממש קר פה, ואומרת לך את זה אחת שכל הזמן קר לה, בין אם בקיץ (מהמזגנים!),
או בין אם זה בחורף..מהקור הטבעי שיש בחוץ, ונכנס הביתה ולכל מקום אפשרי.
אני יכולה ללבוש מאה שכבות אם הייתי יכולה...אז היום האמת השמש יצאה פה...
שמחה שבסוף האפונה נמצאה, האמת אני אף פעם לא אהבתי אפונה..
מקווה שכרונית גם בסדר, ושהמצברוח ש"נפל" עליה עבר קצת..ושהיום אולי השמש שהייתה בחוץ
עשתה לה קצת יותר טוב ורצון לצאת החוצה...מהסדינים :)
מאחלת לכן ולי יום טוב..וקל, בלי הפתעות לא טובות (את זה אני מאחלת בעיקר לעצמי*).
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פשוט אני!
בלונדי17/12/2007אני לא יודעת מה קורה איתך ועם הבחור ההוא, כי לא אמרת לנו עליו...! סיפרת רק לקרן אור..! אז אם בא לך לשתף אותנו- את מוזמנת!
את מרצה? כי אמרת שחזרת מהרצאה והלך לך הקול? מה את עושה? את לא תלמידת בית ספר??
זו לא אפונה, אלא שעועית ירוקה!!
אני בסדר גמור, תודה!
שיהיה לך המשך יום מהנה ושמשי!
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדינה..לא זה ולא זה!!
ניצוצות17/12/2007בלונדייי כתבתי לך תגובה ממש ארוכה עכשיו! ופתאום היא נעלמה..אחרי ששלחתי
זה החזיר אותי לדף הראשי. אוווף.
אנסה לשחזר בקצרה..
האמת אני לא אוהבת לא שעוית ולא אפונה!! אבל אם את אוהבת אז זה טוב, כי זה בריא מאוד ! :)
האמת הפגישה לא קשורה כלל לאותו בחור, באמת..הלוואי וזה היה קשור, זה היה בהרבה יותר קל
ולא מסובך כזה בשבילי..מסובך וקשה.
אבל אני יודעת שאם לא אעשה את זה היום ארגיש שוב את יסורי המצפון התמידיים, וכן, אני לא
צריכה להרגיש אותם אני יודעת, אבל לא תמיד אנחנו מרגישים מה שההיגיון אומר.
כן, אני תלמידה, ההרצאה הייתה על גמילה מסמים, אני קשורה למרכז גמילה "רטורנו" -עקב פרוויקט
שעשיתי בעבר, והמשכתי ללא קשור לפרוייקט להיות קשורה אליו, הייתי נפגשת עם מכורות ומכינה
אותם לפני הרצאה בפני נוער, המרכז מתאים בעיקרון מיועד לאנשים עד גיל 24.
אז היום נפגשתי עם מישהי שכבר נפגשתי איתה בעבר, שבד"כ זה לא קורה..והפעם זה היה קצת
מוזר שאנחנו ככה מכירות הרבה זמן, היא סיפרה לי יותר איך היא כרגע ומה הולך איתה.
באמת בחורה מדהימה.
"רטורנו" זה "פרסה", הקים את המרכז הרב אקשטיין, שמאמין שיש אנשים שמגיעים לצומת דרכים,
וזהו הזמן לעשות את ה"פרסה" , ולפנות לדרך שהיא טובה, מותר לטעות אבל צריך לדעת לחזור
חזרה..זה בעצם המשמעות שלו של המרכז, ועל כן הוא בחר את השם.
הלך לי הקול קצת כי אני גם דיברתי, והאמת היום האולם לא היה שקט בכלל, וגם הכאב ראש
שיש לי די הציק לי, הפעם היה דיון מעניין עם המון שאלות שעלו, האמת תמיד התחברתי מאוד לכל
הנושא הזה של סמים, כי ראיתי את עצמי מאוד שם (לא, מעולם לא השתמשתי בסמים), אבל אני
מדברת על הדבר הזה שיש להם, שהוביל אותם להתמכר..וגם הבנתי המון שבנושא "סמים" ,אין
רק סמים, יש כל כך המון דברים מסביב, כל כך הרבה דברים בפנים, שבאמת אולי לא נכון לומר
שהם נגלמים רק מסמים...אבל מהרס עצמי כן.
והרס עצמי מוכר לנו, לא? היום גם עלתה הפרעת אכילה מאוד קשה שהייתה לה, היא אמרה שאף פעם היא לא הצליחה לשייך את זה, אחרי השיחה שלנו היום (הייתה לנו שיחה לפני), היה הגיעה
להחלטה לעלות את זה, שיבינו שאין בזה אך ורק "סמים" , זה מורכב מאוד דברים, ולפעמים דבר
מושך דבר...זה לרוב.
טוב אני מקווה שאצליח לצאת מהבית, למרות הרגליים הקרות,
והידיים שנהיו לי פתאום גם קרות!
מקווה לכתוב לך בערב שעשיתי את זה, ושזה מאחורי כבר.
מאחלת לך המשך יום טוב,
לא זוכרת אם אמרתי כבר, אבל בלי הפתעות..(ואת זה אני אומרת בעיקר לי ).
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, בלונדיל'ה!
אני17/12/2007
היי יפה, מה שלומך הלילה? ואיה את?? מקווה שהכל בסדר אצלך.
חחח... הצחקת אותי עם סיפורי השעועית שלך! ובאמת, אם יש יתרון במזג אויר קפוא - זה בדיוק היתרון, כי אם זה היה קורה כאן בלבנט - זה כבר היה הופך לתחמיץ (איחס!) והיה עף מיד לזבל!
[רק תראי לאיזה בלגאן גרמה ה"שעועית ברוטב עגבניות שלי"... :-) ].
יקרה שאת, תודה רבה על המייל המקסים שלך! אני בסדר, חזרתי לשגרה, ותיכף אשלח לך עדכון פרטי. היום היה פחות זוועתי משחשבתי, אבל מתחת לפני השטח מתרחשים הדברים האמיתיים, כידוע.
ליל מנוחה והמון אהבה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)