תמיכה ועזרה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה ועזרה ..
    מישהי
    20/02/2011

אני בת 14 ובסך הכל ניסיתי לעשות דיאטה, מה שלא ידעתי זה שאני הולכת לשנות לעצמי את החיים-לרעה
    ירדתי 8 קילו,אבל לא בדרך כלכך בריאה,הייתי אוכלת 700 קלוריות ביום,ובאיזהשהו שלב נמאס לי מזה....
    אני נמצאת בהפרעת אכילה "אכילה כפייתית" לפי מה שקראתי לפחות
    אני עונה "כן " לכל הסמפטומים...
    זה כזה נורא?
    אני בוכה כבר ימים על זה.. אני אבודה ואני לא יודעת מה לעשות..
    אני מרגישה כמו משוגעת,אף פעם לא חשבתי שאגיע למצב כזה
    אודה לך אם תעזרי לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה ועזרה ..

הוספת תגובה

• תמיכה ועזרה .. - תגובה

קרן אור
    26/02/2011

מישהי יקרה,

ההגדרה ממש לא משנה מה שחשוב זה שאת סובלת.
    את מתארת מהלך כ"כ מוכר של דיאטה שהתחילה מתוך רצון לרדת כמה קילוגרמים ותפסה תאוצה מלווה באיבוד שליטה.אם תשאלי כל מי שיש לו הפרעת אכילה תגלי שכולם לא חשבו שיגיעו למצב זה.אבל הדבר החשוב ביותר הוא שניתן לטפל בזה,וככול שזה יעשה מוקדם יותר,כך ניתן יהיה למגר את זה מהר יותר.
    אל תתמהמהי ואל תתפסי לצמצום כדי "לכפר" על הבולמוסים האלו,כי משם זה רק עניין של זמן עד לבולמוס הבא.
    עקב גילך הצעיר תצטרכי לשתף את ההורים כדי להגיע לטיפול,אבל אל תהססי,אלו חייך וההמשך שלהם תלוי באיך שתגיבי היום.
    נראה לי ששווה להתחיל מפניה לדיאטנית ובהמשך אם יהיה צורך להוסיף גם מענה נפשי.

אשמח לשמוע מה את חושבת על ההצעה שלי,
    תחזרי לעדכן,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור

מישהי
    01/03/2011

קודם כל,תודה רבה על התשובה :)
    האמת שפניתי לדיאטנית והיא עוד יותר דרדרה אותי...
    אני אבקש מההורים שלי ללכת למישהו שמומחה בהפרעת אכילה...

שוב תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור - תגובה

קרן אור
    05/03/2011

לא הבנתי את שהתכוונת במשפט :"..היא עוד יותר דירדרה אותי..".אם כי מסכימה איתך,יש צורך בפנייה לדיאטנית עם התמחות בהפרעות אכילה,כי הדגש כאן הוא לא רק מה לאכול\לא לאכול,אלא גם דיבור והכלה של הקשיים הנילווים לאכילה,עבודה קוגנטיבית-התנהגותית מאוד יעילה במצבים אלו.
    אל תתייאשי,פני להורייך שוב ויחד מיצאו מישהי מתאימה.
    המשיכי לעדכן,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה