מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהריים טובים יקרות!קרן אור17/12/2007
טוב אז עכשיו הגעתי הביתה לאחר שהייתי בירושלים.ולמזלי האינסטיקטים שלי הובילו אותי ממש במקרה(או שלא) לכמה מקומות שהייתי צריכה,וזה לא שיש לי משהו חס וחלילה נגד ירושלים,פשוט מי שלא מקומי ההתמצאות שם היא בעייתית מאוד.אבל כאמור הלך לי בסדר.עוד מעט אני זזה להוציא את הילדים מהגנים,אבל לקחתי לי חצי שעה של שקט כי האנטיביוטיקה כ"כ מחלישה אותי שיש לי סחרחורת נוראית.(אבל שזה מה שישבור אותי??)
בלונדי-איזה מזל שמצאת את השעועית במצב קפוא,עד שמצאת אותה בכלל לחשוב מה היה קורה אם היית צריכה לזרוק אותה...אז אני מקווה שתהני לך מהארוחה שלך(אני אוהבת שעועית ברוטב אדום).
פשוט אני-מאחלת לך בהצלחה היום.
כרונית-מקווה שיומך עובר מהר,עדכני אותי בערב מה קורה\קרה.
טוב בנות יקרות הולכת לחטוף משהו לאכול,ויוצאת להתחיל את המשמרת השנייה.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור,
אני17/12/2007
תגובתי לדברייך כאן שובצה משום-מה לשרשור של השיר... חפשי אותי! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)