מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד משהו קטן:קרן אור17/12/2007
אם אינך עץ אורן בראש הגבעה
היה הקלח בעמק ,אך היה
הקלח הראשון שבכל הבקעה.
היה שיח אם אילן לא תהא.
אם אין אתה שיח , היה פס של ירק.
אם אינך דג חרב , היה דג רקיק
אך הדגיג הנחמד באגם.
לכל אחד תפקיד נותר.
אם אינך דרך המלך,היה רק משעול.
אם אינך חמה , היה כוכב.
זה לא גודל שקובע
אם תצליח או תיפול
היה פסגה של מה שהנך יכול
שלכן באהבה,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן משהו קטן וחמוד...
אני17/12/2007
האם זהו פרי עטך?
לילה טוב, אהובה!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, קרן אורל'ה!
אני17/12/2007
אני שמחה שלא הלכת לאיבוד בעמק רפאים ושחזרת מגיא בן הינום... חחח... (ירושלים זוועתית לגמרי). תודה על ליווייך הצמוד היום. זה עזר לי בקרבות אי-שם, ואני מקווה שזה עזר גם לך קצת, באשר היית. כמה ימים נשארו לך עם האנטיביוטיקה המחלישה הזו? אני דואגת לך, יקירה! מכל מקום, אני מקווה שאת ישנה לך בכיף עכשיו ושמחר מצפה לך יום רגוע יותר. וגם יום נעים הרבה יותר...
לילה טוב!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יפה שאת!
קרן אור18/12/2007לגביי הליווי בכיף יקרה,גם את הצלחת להעלות חיוך(אפילו כמה) על שפתיי אתמול...מתי שתרצי...
לגביי הרגשתי כי אני לא במיטבי,אני מקבלת אנטיביוטיקה חזקה והיא הופכת לי את הבטן,אבל אני לא בטוחה שזאת היא כבר,כי קמתי עם כאב גרון(כן,שוב...)ויכול להיות שכל החולשה והסחרחורות הן משהו מתפתח...(אבל זאת כאמור נדע עוד יום-יומיים).בכל אופן,כי אני חולה הרבה לאחרונה,וכן,זה בגלל הלחץ שאני נמצאת בו ביום יום,ועוד לא מצאתי את הנוסחה להוריד את המפלס שלו(וכמו שאת רואה גם כמה ימי מחלה לא עזרו...)
אבל למה לדבר על מחלות בבוקר??
אז יקרה,שיהיה יום נעים ללא התרחשויות מתחת לפניי השטח,
שלך,קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)