מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת אכילת לילהנגה25/02/2011
שלום,
אני סובלת מנדודי שינה ולכן לדעתי מפתחת "תסמונת אכילה בלילה"
האם תסמונת זו נחשבת הפרעת אכילה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת אכילת לילה - תגובה
קרן אור26/02/2011שלום נגה,
אני חושבת שהאכילה בלילה היא הסימפטום.הבעיה העיקרית היא לנסות להבין למה יש לך נדודי שינה.
האם את סובלת מנדודי שינה כבר תקופה ארוכה??האם בוצעו בדיקות או שיש לך הבנה למה הם נגרמים??
אשמח אם תספרי יותר,משם נוכל להמשיך.
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בלילה
נגה26/02/2011היי קרן,
שנתי לא טובה ולא רציפה משום שאני מוטרדת מדברים שונים
ונתונה במצבי לחץ ומתח.
הפרעות בשינה נמשכות כמעט 4 חודשים..
היות ואני ערה בשעות הלילה אני אוכלת על מנת להרגיע את עצמי ולהעביר את הזמן.
לאחרונה שמתי לב שהתנהגות האכילה הלילית התחילה להתקבע אצלי.
עכשיו אני לא יודעת אם אני מתעוררת כדי לאכול או אוכלת משום שאני מתעוררת.
האם נדודי השינה גרמו לי להפרעת אכילה? אשמח באם תעני לי על שאלה זו.
תודה,נגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בלילה - תגובה
קרן אור05/03/2011נגה שלום,
סביר להניח שנדודי השינה לא גרמו לך להפרעת האכילה,אולי רק החמירו אותה.
את מתארת סביב האוכל והשינה(שני צרכים קיומיים וטבעיים שלנו) תחושות של דאגות,טרדות,פחדים אותם את מנסה להרגיע ע"י האכילה,והם אלו שרודפים אותך ולא מניחים לך להרפות בשינה ..
לי נשמע שהצעד המתבקש יהיה לטפל בתחושות האלו,להבין מה משמעותם ומה עומד מאחוריהם,כדי שניתן יהיה להרפות ולשפר הן את השינה והן את האכילה.
אלו דברים שניתן לעשות רק בטיפול פנים מול פנים.מה עם פניה לטיפול ריגשי??
אשמח לשמוע מה את חושבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)