מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהמרי27/02/2011
שלום!
לא יודעת אם זה יעזור אבל הרגע גיליתי את הפורום המדהים הזה ואני ממש זקוקה לעזרה.
אני סובלת מהפרעת אכילה כבר שנתיים ותהחלתי טיפול במחלקה להפרעות אכילה לפני כחמישה חודשים.
היום החלטתי להפסיק את הטיפול - גם אצל הפסיכולוגית וגם אצל הדיאטנית.
אני ממילא לא מקשיבה למה שאומרים לי בטיפול ואני עושה מה שאני רוצה.
אני מרגישה שלא מביניםפ אותי ושאין טעם להיות בסיוט הזה ולשתף ובכל זאת להיות לבד - כבר עדיף לי להיות לבד עם זה.
האם זה נכון שעזבתי את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה - תגובה
אפרת לוי28/02/2011את שואלת אם עשית נכון שעזבת את הטיפול, כנראה שזו שאלה שמנקרת בך.
5 חודשים , מנסיוני, הם זמן מועט מידי על מנת להעריך האם מתרחש שינוי, במיוחד בהפרעת אכילה שיש התנגדות רבה ל'וותר' על ההפרעה.
את מתארת שאינך מקשיבה לפסיכולוגית ולדיאטנית , את לא נמצאת במסגרת של בית ספר את לא חייבת להקשיב ולציית, מדובר בתהליך נפשי עמוק אותו תעברי על מנת שתוכלי להשתחרר מהפרעת האכילה . אם את מרגישה שלא מבינים אותך דברי על זה , על כך שאינך מרגישה מובנת. יתכן והעמדת פנים שאת מצייתת ועשית את עצמך מקשיבה בעוד שבפנים את מרגישה לבד ולא מובנת.
אני כן ממליצה לך לחזור ולנסות לדבר על כך שאת לא מקשיבה ואינך מרגישה מובנת ועל כן אינך רואה טעם בטיפול.
מאחלת לך הצלחה,
את מוזמנת לעדכן,
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)