עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שני
    28/02/2011

אני בת 16 וחצי וסובלת מאנורקסיה ובולמיה כבר שנתיים וחצי וגם הייתה לי בעיית אלכוהול קשה ודיכאונות והתקפות חרדה.
    בגיל 14 הייתי שמנמנה ונרשמתי לחדר כושר והתחלתי להתאמן וירדתי ב-4 חודשים 9 ק"ג(שקךתי אז 60 ק"ג).
    עם הזמן ראיתי שהספורט לא ממש עוזר כבר ולמרות שכולם אומרים לי שאני רזה מדי ולא עוזבים אותי בשקט לגבי זה אני לא חושבת ככה ולפני שנתיים התחילה הבולמיה.
    בהתחלה זה לא היה משהו ששלט בי אלא אני בו,הייתי מקיאה פעם בכמה זמן כשהרגשתי שאכלתי יותר מדי וכאלה עד שזה נהפך למצב שבו הגעתי ל- 15-20 הקאות ביום.
    היום אני 1.70 ושוקלת 45 ק"ג.
    לפני חודשיים ניסיתי להתאבד 4 פעמים ונכנסתי לדיכאונות קשים ואף אחד כמובן לא ידע מכל זה עד שלא יכולתי לשמור את זה יותר וסיפרתי לכמה חברים קרובים והם הלכו מאחורי גבי וסיפרו להורים שלי ובעקבות זה כמעט אושפזתי בשלוותה אבל ההורים שלי לא רצו להשאיר אותי שם בניגוד להמלצת הפסיכיאטרית ואחר כך החל הטיפול במרפאה להפרעות אכילה ואני מטופלת אצל תזונאית ופסיכיאטר אבל האמת היא שאני שונאת את הטיפולים האלה ולא משתפת פעולה וזה רק מעיק עליי יותר וגורם לי ליותר דיכאון כי אני אדם סגור גם ככה אבל אין לי ברירה כי זה או טיפול במרפאה או אישפוז ואני באמת לא רוצה להגיע לזה.
    אני בנוסף גם תלמידה מצטיינת וקשה לי עם זה שאני מפסידה שיעורים בבית הספר ופשוט נמאס לי.
    יש אולי אלטרנטיבה אחרת לכל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

אפרת לוי
    03/03/2011

שלום שני,

מתוך התיאור שלך נשמע שאת מאוד צריכה עזרה. לא ברור האם אתמקבלת טיפול פסיכיאטרי תרופתי? האם בנוסף גם טיפול פסיכולוגי? טיפול תרופתי לא יכול להחליף טיפול פסיכולוגי ,הוא מאוד טוב כאשר זה נעשה במקביל.
    יתכן ואת אומרת שזה לא מספיק לך ואת צריכה מסגרת הדוקה יותר ( מסגרת אישפוזית, כמה שזה נשמע מפחיד יכולה לעזור כאשר צריך טיפול יותר אינטנסיבי)
    היות ואת מתחת לגיל 18 כדאי שהורייך ואת תתיעצו עם המטפלים הקיימים לבחון האם יש אלטרנטיבות טיפוליות אחרות.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה