מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוזר מאוד בבקשה מענה!מרים11/03/2011
שלום, לאחרונה חזרתי לאכול מסודר לאחר תקופה של דיאטות כאסח קיצוניות.
בשבועות הראשונים לא עליתי במשקל והופתעתי כי אכלתי הרבה יותר ממה שהייתי רגילה...
השבוע הוספתי לתפריט בערך כ100 קלוריות ליום ,התפריט הכולל כרגע הוא בערך 1300 ועליתי בערך חצי קילו...יש לציין שחזרתי לרקוד פעם בשבוע ואני עושה ספורט.
האם עליי להמשיך לאכול את התוספת או לצמצם את התפריט??
העלייה קשורה אולי למסת שריר? טונוס השריר?
יש לציין שמשקלי תקין: 45-46 ק"ג גובה :1.57...
אשמח לעצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר מאוד בבקשה מענה! - תגובה
אפרת לוי14/03/2011שלום ורוניקה,
אינני יודעת מדוע עלית במשקל, יתכן והגוף משלים חסכים לאחר שהרעבת אותו על ידי דיאטות כאסח. יתכן וכדאי שתתיעצי עם דיאטנית.
על אף שמשקלך תקין את נשמעת עסוקה מאוד באוכל ובמשקל. האם באופן חריג?
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אנה15/03/2011אני אכן מתעסקת יתר על המידה במשקל שלי...אני נורא רוצה לרדת שני קילו ופשוט לא מצליחה...כשאני לא אוכלת אני לא יורדת כשאני אוכלת או שאני שומרת או שאני עולה...
ואני פשוט לא מבינה מה קורה לי בגוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעות בשם
אנה15/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן - תגובה
קרן אור30/03/2011שלום לך,
משקלך אכן מתחת לנורמה ואת נמצאת בתת משקל.למרות זאת ישנה התעסקות מרובה באוכל,במשקל ואף רצון לרדת עוד במשקל,מה שמעיד על תפיסת גוף מעוותת.
אני מבינה מדברייך שאת בטיפול אצל דיאטנית ואני מציעה לך לסמוך עליה ועל התפריט שהיא קובעת לך,כי מניסיון אני יכולה לומר לך שהגוף "מתביית" על המשקל שנכון עבורו ולא עולה מעבר לכך.צמצום והגבלות מחושות רק יגרמו לנזק לטווח הארוך ויאריכו את משך\השגת האיזון הזה.
אני כאן אם יש שאלות נוספות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן - תגובה - תגובה
קרן אור30/03/2011דבר נוסף,
עלייה של חצי קילוגרם לא נחשבת עליה בכלל.תחשבי על שתיית שתי כוסות מים שיכולים לגרום לעלייה הזמנית הזאת,כך שלא מקובל להתייחס אליה כאל עליה ממש.אותי יותר מטריד החרדה שזה מעורר בך.
אני לא יודעת אם את נמצאת בטיפו או לא,אבל כדאי לגבות את התהליך לטיפול נפשי כדי לברר מה המילים "הלא מדוברות" מאחוריי הסימפטומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל תקין??????
אושירה24/03/2011BMI 18.6 - זה תת משקל!!!!!!!!!!!!!! מי אמר משקל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)