מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב יקרות שלי!קרן אור20/12/2007
איזה יום גשום נחת עלינו ואני כאן עם התה מתחילה את הבוקר.
אני מצטערת על היום שהיה לרובנו אתמול,אבל אתן יודעות כל חרא מסתיים בסופו של דבר ומפנה את מקומו לאפשרות טובה יותר,ליום חדש שקמים עם התמודדות חדשה,כי יהיה מה שיהיה אנחנו כאן כדי לנצח!ואנחנו נגיע לזה!
מאחלת לכולנו יום חמים מבפנים,וללא התעטשויות(את זה אני מאחלת לעצמי כרגע...)
ואני כאן אם מישהי צריכה.
שולחת חיבוקים ונשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר אור!!
בלונדי20/12/2007ופה דווקא אין גשם, אך הכל קפוא, והייתי צריכה להפשיר את הרכב במשך כמה דקות כדי שיהיה ראוי לנסיעה.
השעה 07:30 בבוקר והשמיים שחורים כאילו אמצע הלילה...
מה שלומך, קרן אור?
קיבלתי את המייל שלך.. תודה רבה יקירה!
אני מרגישה קצת יותר טוב הבוקר...! ואם כבר הזכרת התעטשויות- גם אני בעסק, לצערי.
כרונית- אלף תודות על המייל שלך, אני מייד ניגשת לענות. מקווה שיש לך יום נעים! למרות הגשם...
ולכולן- שיהיה בוקר חמים ויום עוד יותר חמים וקל!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יקרה!
קרן אור20/12/2007מאחלת לך גם בוקר נעים.אני עדיין בבית,הודעתי שאאחר לעבודה כי אני מקוררת נורא,אבל בנתיים העמדתי מרק על האש,שיהיה לכולנו כשנחזור...ביום כזה זאת ממש הצלה.
אשמח לשמוע ממך יקרה,אוהבת,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לך...
בלונדי20/12/2007שהכנת מרק!! הלוואי עלי מרק בייתי... אני מרגישה כמו סמרטוט ואין לי כוח לכלום.
אבל לא כייף לך שאת מקוררת. מסכנה.
חשבתי לצאת מהבית, ללכת להסתובב אבל אין לי כוחות.
ומצד שני- לא בא לי להיות כל היום בבית.
אולי אלך לנוח מעט ואצא מאוחר יותר.
תרגישי טוב יקרה! ויום נעים וקל!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים טובים! (ואני בבית?!??)
ניצוצות20/12/2007רציתי לספר לכן,
פגשתי היום מישהי שליוותה אותי המון בילדות שלי, הייתה איתי המון, מכירה
את העיניין שקר לי, אפילו צחקנו ואמרתי לה שהייתי קטנה היא הייתה מחממת לי את הידיים
בידיים הנעימות שלה...כן יש לה ידיים מאוד מיוחדות.
ואמרתי לה שכן גם עד היום זה נשאר הקור הזה שלי, רק התעצם יותר ויותר..
והייתה איתה עוד מישהי שהכירה אותי, ועוד מישהי שחברה שלהן, והמישהי הזאתי שלא מכירה
אותי, אמרה להן "תראו איך העיניים שלה מדברות" -אז חייכתי ולא הבנתי מה זה אומר, אז שאלתי
והן אמרו שהן מקרינות המון אור...ומה זה אומר? שאפילו בעיניים אני צריכה לעבוד על אנשים?
שאפילו העיניים שלי מצליחות לשחק? חחחחח זה מצחיק.
אבל זה נכון, אני באמת "מדברת" המון עם העיניים, סתם חשבתי על מה שהן אמרו לי.
אני תמיד אוהבת לפגוש כאלה אנשים שהכירו אותי שהייתי קטנה, באמת מאוד קטנה, יש איזה משהו
אמיתי בי שיוצא, לא יודעת למה..כי החיוך שנהיה לי על הפנים הוא חיוך אמיתי, לא משנה אם כרגע
אני מאושרת או לא, כאילו משהו מדבר מתוכי.
אגב הפגישה הייתה מקרית לחלוטין, ממש לא משהו מתוכנן, אנחנו נפגשות מדי פעם, כי בכל זאת
אנחנו לא גרות רחוק אחת מהשניה כל כך, אבל אף פעם אנחנו לא מדברות יותר מדי, רק אני באה
נותנת לה נשיקה ומה שלומך וזהו.
טוב חימם לי את הלב בקור הזה שיש בחוץ האמת..
בלונדי צאי החוצה אם זה יעזור לך קצת,
אני למשל כשאני נמצאת במצברוח כזה, אני חייבת לצאת,
כי הנטייה הטבעית שלי היא להיקבר מתחת לשמיכה ולא להבין בכלל
שאני נמצאת בדיכאון, אז אני פשוט מהתחלה יוצאת, הולכת לקנות בגדים..
האמת שזה מה שמצליח לעזור לי לכמה דקות...ובאמת שעוזר, לפחות לי.
או אפילו סתם לצאת עם חברה או מכרה לבית קפה.
לא להיותב אווירה לבד, לא להיות רק עם עצמך, כי אז ההרס יוצא החוצה כדי שלא
נהיה לבד, וזה כבר מצב יותר מסוכן..
שולחת לך לבבות של חום ומקווה שיגיעו אלייך עוד חמות.
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדייי
ניצוצות20/12/2007לא עניתי לך אתמול, כן הוא מבוגר ממני..אבל לא ביותר מדי.
ומזרק שוקולד זה אכן מבטיח! הזרקה מידיית לדם, ומהדם במהירות יתרה זה מתפזר
לכל חלקי הגוף השונים..
חזרתי לאוסודיום היום...נו קרן אור הולכת לצעוק עלי.
בדיוק עכשיו סיימתי!
טוב מקווה שיצאת לך לטייל קצת..
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אני!
קרן אור20/12/2007מנוסודיום גלוטומט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
אני20/12/2007
קיבלתי את תשובתך, יקירה, ואני מקווה לענות לך עוד הלילה. אגב, גם היום ביצעתי נוהל "ויברח!", והיה לי נחמד מאד, ותיכף יהיה לי אפילו עוד יותר נחמד!...
קרן אור ופשוט אני - מספיק לריב שם!!! השם הנכון הוא: מ-ו-נ-ו-ס-ו-ד-י-ו-ם ג-ל-ו-ט-מ-ט. חחח... כן, כן - מונוסודיום גלוטמט זה השם.
וכעת, לאחר שמילאתי כרסי במרק חם ספק רותח אך ללא מונוסודיום גלוטמט, אפנה להתכונן למפגש חברתי נעים ואוהב... חבל רק שאני מתה מקור!
המשך יום נעים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרונית יקרה...
קרן אור20/12/2007נשמע מעניין ומסקרן....
טוב ששתית מרק,באמת קר בחוץ,אולי תוותרי??
חחח..
המשך יום נעים.
ודי כבר עם המונוסודיום הזה!יש לי אלרגיה אליו!(אגב אין לי בבית מאכלים או תבלינים שמכילים אותו,אז לפחות בקטע הזה הסנדלר לא הולך יחף...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)