מה קורה לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי?
    ניצן
    16/03/2011

כותבת ובוכה...
    אני בכלל לא יודעת אם שייכת לנושא הפורום או לא. בת 24, המשקל התחיל להעסיק אותי באובססיביות לפני כשלוש שנים. מאז ומתמיד הייתי מלאה מעט, תמיד אהבתי ספורט ויחד עם זאת גם מתוק. מאד. בשנה האחרונה ירדתי 16 ק"ג (עליתי הכל שוב) אחרי שעברתי טיפול גמילה מגלוטן וסוכר. אין לי שליטה על מה שאני אוכלת. אני יודעת שזה לא טוב, אני יודעת שזה לא בריא לי, שזה לא הגיוני הכמויות האלה!!! ובכ"ז, לא מצליחה לעצור את עצמי. אני עצובה ומדוכאת, יושבת בבית במקום ללכת לשיעור אירובי (שכ"כ אוהבת), שונאת את עצמי, לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה... עצבנית כל הזמן ולא מצליחה לשבור את המעגל הנוראי הזה. אני ממוטטת, הולכת לישון בוכה כל ערב, אין לי אנרגיות לזה וה"פתרון" הוא לסתום הכל. אני מתביישת בעצמי, אחרי תק' שבה רזיתי, לא מבינה למה הצורך הנוראי הזה לפגוע בעצמי......
    אני חשה שצריכה טיפול, אבל אני לא יודעת לאן לפנות והאם בכלל הבעיה היא הפרעת אכילה? אינני מקיאה/משתמשת בשום כדורים ... ובכ"ז - בלופ וצוללת למטה.....

:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי?

הוספת תגובה

• מה קורה לי? - תגובה

אפרת לוי
    20/03/2011

שלום ניצן,

ראשית, אני מתנצלת על כך שאני מגיבה באיחור.
    את צודקת שאת שואלת מה קורה לך.לפי תיאורך עולה שאת מתעסקת באופן מוגזם באוכל ובמשקל ושמצב הרוח שלך תלוי באופן שבו את מתנהלת עם האוכל.
    את מתארת שאת מאבדת שליטה על מה שאת אוכלת. העיסוק באוכל, אובדן השליטה מספרים / מבטאים סיפור מהעולם הרגשי שלך. זה לא קורה סתם יש לכך משמעות וסיבה (רק כרגע זה לא ברור מה הסיבה). אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ובמקביל מעקב אצל דיאטנית.
    את מוזמנת לעדכן,
    אם תרצי בעזרה בקבלת הפניה לאיש מקצוע פני אלי.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה