מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב ומושלג לכווווולן!!!בלונדי21/12/2007
כן זו לא טעות! אתם רואות היטב! שלג!!!!!!!! מדהים!!!!!!!!!!!
קרן אור, אני מבינה שאת מאוד עסוקה היום, כי טרם כתבת הבוקר, אז אני רק מקווה שאת נהנית לך שם, ברוגע (??) של יום שישי הישראלי... ספרי מה את מכינה היום לאכול! אולי תתני לי כמה רעיונות, מכיוון שהכל כבר משעמם!!
כרוניתוש- מקסימה. תודה. ראיתי את המייל אך טרם קראתיו. אני שומרת אותו לעוד כמה זמן, לאחר שאתפנה לגמרי מ"סידורי הבוקר" ואשב בנחת. אני שמחה שאת אוכלת מרקים ללא מונוסדיום גלוטמט, כך גם אני!!
פשוט אני- תודה מתוקה, על היחס שלך ועל הניסיון לעזור. את צודקת! כאשר חשים ברע, הדבר הראשוני שעולה הוא לקפוץ למיטה, להסתתר מתחת לשמיכה ולקוות שהכל יעבור. אבל אני משתדלת, דווקא לצאת את הבית בימים כאלה. ולכן אתמול, עשיתי יום שוטטות, וזה בהחלט עזר לי. התחדשתי בכל מיני דברים, ראיתי (המון!!) אנשים, שמעתי "חיים" של אנשים רגילים, והרגשתי בהחלט השתפרה.
אני מבינה שבן זוגך מבור ממך אך עדיין לא אמרת בכמה מבוגר...
פרפרה- כתבתי לך קודם שאני לא מבינה כלל איך את מסוגלת לעמוד על הרגליים. לא יודעת מה עוד דוחף ומניע אותך, כי הגוף שלך כבר ממש בשלבי פירוק. הלוואי ותהיי חזקה ותמצאי את כל הכוחות לגבור על זה... הלוואי.
ואני אתמול, כאמור, הייתי ביום בילוי בחוץ! למרות ההרגשה הפיזית הרעה, החלטתי שזה עדיף!! כאשר הייתי כל היום מחוץ לבית, לא יכולתי שלא לחשוב על מחשבות רעות, כי לנגד עיניי עמדו מאפים טריים, עוגות, שוקולדים, ממתקים, הכל!! אבל נהגתי כיאות!! הייתי באמת בסדר. ואני ממש גאה בעצמי שהצלחתי לחמוק מזה, כך!!! זה ממש לא פשוט, אבל הצלחתי, למרות כל החרא, ולמרות שהדבר הראשון שאני חושבת עליו כשרע לי- הוא בולמוסים והקאות.
אז זהו. מרגישה רע פיזית, אך קצת יותר מעודדת נפשית. גם הצלחתי שוב להוריד את המעט שעליתי עקב טיולים בחו"ל, אז זה בכלל מעודד.
אני תוהה מה אבשל להיום...
בנימה אופטימית (?) זו, מאחלת לכולכן סופ"ש נעים וחמים. ובואו לדבר כאשר יהיה לכן זמן!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *אתן רואות, כמובן!!
בלונדי21/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אוכלת ללא מונוסודיום!!
ניצוצות21/12/2007בלונדינה
שמחה שהרגשתך השתפרה!!!!
וגם אני ולא רק כרונית, אוכלת מרקים ללא מונוסודיום וגלודמט!! (נו אתן יודעות איך אומרים את זה)!
השניה אכלתי מרק לבן-פטריות-תפ"א ונראה לי עוד משהו.
היה רשום על האריזה מאוד בברור "ללא מונוסודיום וגלודמט" !!!!
וזה מיועד גם לקרן אור!!!!! ללא מונוסודיום!! הנה את רואה???
טוב אני פה בנתיים
וקרן אור מנסה להתאושש לה קצת בטח.
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי פשוט אני!
בלונדי21/12/2007יופי שאת לא אוכלת רעלים...
מרק זה נפלא...
מה חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדינה
ניצוצות21/12/2007חדש האמת שאין בלונדי.
ואצלך?
בזמן האחרון אני מסתכלת קצת בנוסטלגיה (ולא נוסטלגיה טובה, לא ממש קיימת אצלי כזאת,
אבל בסדר)..בדברים שכתבתי, ומוזר לי לראות שכתבתי אותם, שהם היו ככה בראש שלי,
התכנונים שתכננתי, הדבר הזה שהעסיק אותי כל דקה ודקה במשך היום,
היום אני יודעת שזה זמן שכ"כ בוזבז, בוזבז כי הגעתי לנקודה הזאתי ושהייתי בה הבנתי שבעצם
אין כלום, שבעצם אי אפשר לעשות כלום..רק להשלים, אז בזמן האחרון כמו שזה חוזר לי,
גם נהיה לי חור בבטן, חור כזה שאני יודעת שלעולם לא יתמלא, אבל מכירה את זה שיש חור, ואז
נושבת רוח? והרוח עושה עוד יותר רע, כי היא "מדגישה" את החור..
נו שוב פעם אני עם הדימויים שלי
את מבינה אותי בכלל?
השניה יצאתי מהמקלחת,
הרתחתי מים
ועכשיו הולכת להכין תה קינמון עם מעט חלב (מומלץ!! למרות הצבע המזעזע שנוצר).
כבר חוזרת
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
אני21/12/2007
אני שמחה לשמוע שהעננה שרבצה מעלייך עברה-חלפה לה, ואני מקווה שלא תחזור, ולפחות לא בקרוב! יפה שיצאת החוצה אתמול חרף מצבך, ואני שמחה שהצלחת להתאושש ולהרגיש טוב עם עצמך.
[להרגיש טוב עם עצמי... חלום נגוז רחוק].
כתבי לי רק מתי שיתחשק לך. בלי לחץ.
בהצלחה בבישולים והמשך יום נעים!
ו...אל תשכחי לעדכן מה בתפריט היום!
שלך באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)