עזרה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה...
    רותם...
    21/12/2007

לפני 3 שנים הייתי חולה באנורקסיה..ומאז יש לי הפרעות אכילה... בחודשים האחורונים הפערות האכילה החמירו מאוד.... אני 5-6 ימים בדיאטה ואז יש לי יום של מלא בולמוסים וכל הימים של הדיאטה נהרסים..כתוצאה מכך העלתי 8 ק"ג....ומצבי הרוח שלי משתנים..התחלתי טיפול פיסיכולוגי אך הוא לא כל כך עוזר..אני ממש מדוכאת וכבר לא יודעת איך לשלוט על עצמי ומתי זה יגמר...אני לא מצליחה להפסיק בכלל את הבולמוסים הענקיים למרות שאני יודעת כמה שהם מזיקים.... האם יש מישהי שהצליחה להפסיק איתם?איך?? אני ממש נואשת ובשביל שזה ייגמר אני אפילו שוקלת לחזור לביה"ח בו טופלתי....כי אני לא רואה שיפור מטיפול אצל הפסיכולוגית ואני יודעת שכל העניין הזה הוא עניין פסיכולוגי נטו..... מה אני עוד יכולה לעשות?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה...

הוספת תגובה

• שלום רותם!

אני
    21/12/2007

קודם כל - בת כמה את? והאם את מטופלת אצל פסיכולוגית המתמחה בהפרעות-אכילה? האם הורייך מודעים למצבך העגום דהיום?

שמעי, יקירה - הבולמוסים שלך ייפסקו רק אם תפסיקי להרעיב את עצמך כשבוע לפני כן. אני חושבת שאת יודעת זאת, ואת בעצם ענית לעצמך בתוכן פנייתך. כל עוד תמשיכי ותצליחי להרעיב את עצמך - תאי הגוף שלך ידרשו את שלהם, ופירושו של דבר- התקף בולמוס.

לדעתי כדאי לך לחזור לטיפול היכן שהיית מאושפזת בזמנו, ולקבל עזרה דחופה. אני יודעת שאחרי שחרור מאשפוז ממשיכים במעקב במחלקה תקופה ממושכת. האין זה כך במקרה שלך? בכל מקרה- שם יעזרו לך להתאזן איכשהו ולהילחם בדחף החולני הן להרעיב והן לבלוס. פני לקבלת עזרה במחלקה ואל תתמהמהי, כי חבל על כל יום של סבל שאולי ניתן למנוע אותו.

בהצלחה!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רותם...
    21/12/2007

אני בת 16 הוריי מודעים חלקית למצב..הפסיכולית הינה ממוחית להפרעות אכילה... בימים שאני בדיאטה אני עושה דיאטה מאוד מאוזנת שאפילו מכילה כמות קטנה של מתוק ..כך שאני ממש לא מרעיבה את עצמי....אני פשוט אוכלת בריא ומסודר....כיצד אוכל להפסיק את הבולמוסים הלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם יקירה,

אני
    21/12/2007

העובדה שיש לך בולמוסים מוכיחה בפשטות שאינך אוכלת מספיק ושאת פשוט רעבה. בולמוסים יכולים לנבוע גם ממצבים נפשיים (לחץ, דכאון וכו'), אבל קודם כל צריך להשביע את הגוף מבחינה פיזית, ואז לראות מה קורה הלאה.

לכן אני חוזרת על הצעתי הקודמת וממליצה לך לחזור לטיפול מקיף יותר. לאחר שתיצמדי לתפריט שתרכיב לך הדיאטנית, תוכלי לברר עם עצמך היכן את עומדת ומה תהיה תדירות הבולמוסים שיהיו או שלא יהיו לך. בנוסף, שיחות עם איש מקצוע בשילוב עם התזונה המשופרת אולי יעזרו לקדמך למקום טוב יותר עם עצמך.

שיהיה לך בהצלחה!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם יקרה!

קרן אור
    21/12/2007

בגוף השאלה שלך את בעצם עונה לעצמך.הבולמוסים יפסיקו ברגע שתטפלי בגורמים שמביאים אותך לשם,וברגע שהטיפול שלך מלבד טיפול נפשי,יכלול גם אספקט תזונתי והוא לאכול בצורה מסודת שתספק לגוף את כל אבות המזון,כדי שזה לא יחזור אלייך כבומרנג.
    אם הטיפול שקיבלת בבי"ח היה יעיל יותר,חיזרי אליו.ולגביי הפסיכולוגית-כדי שטיפול נפשי יהיה יעיל את צריכה להביא את עצמך,לרצות להיות במקום אחר,עם יד על הלב האם את משתפת אותה??האם את חושבת שאת מביאה את המקום הזה לטיפול???
    מאחלת לך הצלחה ,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרונית נשמתי!

קרן אור
    21/12/2007

אנחנו כותבות באותו זמן וגם את אותו תוכן,האם אנחנו מתחילות להיות כבר דומות???חחח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יפה!

אני
    21/12/2007

נו? וזה מפחיד אותך, אם נהיה דומות? :-)

לילה טוב, נשמתי!

המון תודות לך!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להיפך יקרה,אני רואה את זה כמחמאה

קרן אור
    22/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה