מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הו שלום יקירות שלי!קרן אור21/12/2007
לא הייתי כאן היום,רבצתי במיטה עד כדי אי יכולת\חוסר רצון לצאת.תקף אותי כאב ראש נוראי כנראה מהסינוסים המודלקים שלי(זאת רק השערה),אבל ניצלתי זמן זה כדי לעשות מה שרציתי כבר זמן מה:להעלות את מזוודת הזכרונות מהמחסן ולסגור פרק חשוב.לא קל לקרוא מה שכתבתי שם,בסה"כ רק מחברת אחת עברתי אבל הייאוש,החוסר תקווה,הרצון לא להמשיך זעק מבין השורות.בקושי יכולתי לזכור\להאמין שזאת אני רק לפני שש שנים.לא חשבתי שאשרוד מעבר לעשור השני ואילו היום אני ניצבת בשלהי העשור השלישי.ולמה אני מספרת לכן כל זאת??כדי שתבינו שבאמת אפשר,כדי שתראו שמבעד לענני החוסר תקווה הכאב שתוקפים אותנו מפעם לפעם המצב הזה יכול להשתנות וזה תלוי רק בנו.אם יכולתי הייתי מחבקת את הבחורה העצובה שכתבה את כל השירים האלו,ומבטיחה לה עתיד טוב יותר.אף אחד לא היה שם כדי לספר לי שזה אפשרי,סיפרתי וגיליתי זאת לעצמי.והיום הבחורה הזאת נגוזה."נולדה" מישהי אחרת מכל המצוקה והכאב הזה,מישהי שהיא ממש אחרת...מישהי שמייחלת להגיע לכל אחת מכן ולעטוף אותה באהבה כשהיא צועדת במסלול המפותל שנקרא חיים.חיים אמיתיים שנמצאים שם כדי שיחיו אותם.
ועכשיו אליכן:בלונדי-שמחה שיצאת ונשמת אוויר נקי בחוץ.אני עושה זאת הרבה בתקופה האחרונה וזה "מנקה" לי את הראש ונוטע בי אנרגיות אחרות,חיוביות יותר.
מה בישלתי??שום דבר מיוחד-קציצות עם גזר מתוק,פתיתים,מרק דלעת המפורסם(כי הרכב מנצח לא מחליפים).אני מניחה שאת בטח כבר אחריי הבישולים שלך.אצלך הם נשמעים מעניינים יותר...
פשוט אני-אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שאמרתי לך קודם.ולא,המרק ללא התוספות "הרעילות" לא מרגיע אותי,ואת יודעת למה...
פרפרה-אני חושבת שבלונדי סיכמה הכול.ואני מקווה שתגיעי מתי שהוא לאמת שלך,האמת שבגללה את רודפת את עצמך.האמת שלא מאפשרת לך לנוח ולספק לעצמך את מה שאת זקוקה לו כדי לחיות.אל תספרי לי סיפורים שזה בא רק ממקום של לרצות לרדת במשקל(כי למי שזה בא מהמקום הזה עושה את זה בדרך הדרגתית ובריאה,תוך שהוא שם לנגד עיניו את הבריאות שלו בראש),הרי הייתי שם מספיק זמן כדי לדעת מה ניסיתי להקיא מתוכי.
כרוניתוש-ראיתי שהפצעת מוקדם היום,אני מניחה שאת כבר לאחר סידוריי הבוקר.אני מקווה שתמשיכי היום את הנעימות והכייף שהיה לך אתמול..
ולכולנו-שבת שלום חברות יקרות,ואני כאן עכשיו,נפרדת מהילדה שהייתי,לתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה היא זאתי בתוכך
ניצוצות21/12/2007קרן אור מדהימה
אמרתי לך שגם אני הייתי מחבקת אותה..נכון?
והלוואי והייתי מחבקת גם את הילדה שלא הייתי...הייתי אומרת לה להירגע, שמותר לבכות,
כי שלא בוכים זה עושה לחץ איום בפנים, כזה מחנק שלא נגמר..
ולא לא לא!!! אל תפרדי מהילדה שהייתה בתוכך, כי היא עדיין שם, אל תפרדי ממנה כי הדרך
הנכונה היא לא להעלים אותה..אלא ללמד אותה איך חיים בעולם הזה, להתאים אותה אלייך היום,
הלוואי ואני גם אמצא אותה יום אחד..אבל אצלי היא פשוט מעולם לא הייתה קיימת, אז להמציא
אותה אי אפשר הרי.
יש מקומות שאתה עובר, מביט לצדדים וממשיך הלאה.
יש אנשים שאתה פוגש בהם, מחייך קלות וממשיך הלאה
אבל יש, לא הרבה כמובן, רק כמה מיוחדים, אי שם..
מקומות שאתה עובר ונשאר, כי טוב לך וחם. וקשה משם להמשיך הלאה.
ויש אנשים שאתה פוגש בהם ונקשר ואוהב.
וכשאתה ממשיך הלאה-הם ממשיכים איתך..עמוק בלב..וגם מהדרך היום, כשאני ממשיכה הלאה,
את איתי עמוק בלב, ויש דברים שעוד כעשור שנים לא הייתי רוצה לזכור מהתקופה הזאתי,
אבל אותך אני לוקחת לתמיד.
מקווה שההרגשה הרעה שלך תעבור במהרה,
ואולי תסתובבי פה קצת באזור..בין המגלשות..תחפשי את הילדה, אני יודעת יותר מדי שהיא
עוד בתוכך..מממממממ?
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך, נשמה יקרה!
אני21/12/2007
אני שמחה לשמוע שעשית זאת. אני יודעת שחשבת על כך הרבה זמן. כן, דיברנו על זה, ואני מניחה שהנושא עוד "ייטחן" - במבט לאחור אנו מבינות דברים אחרת, אבל בכל זאת היינו צריכות לעבור את כל הדרך העקלקלה הזו כדי להגיע לתובנות שמנחות אותך/אותנו היום. לא קל להביט לאחור ולהסתכל לעבר הכואב בעיניים, ואם זה לא אספקט של החלמה והתאוששות - אז מה כן.
כל הכבוד על עוד התמודדות עם הצפה רגשית כואבת שכזאת!
אני גאה בך!
לצערי יומי הופכי ליום האתמול, ואני מחכה שזה יעבור לי...
המון נשיקות ושבת שלום ומבורך,
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)