מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שוב!קרן אור21/12/2007
פשוט אני -מסכימה ומזדהה עם חלק מהדברים שכתבת..אבל ילדה כבר לא אהיה,לצערי כשלתי או לא הוכנתי נכון לחיים בתור ילדה,ואת הנעשה אין להשיב,אלא ללמוד מזה ולדעת להמשיך.בנקודה שטעיתי כבר לא אוכל לגעת שוב,אבל אוכל ליישם בחיים בוגרים יותר...
ולך,גם את היית ילדה.אין לך מה לשחזר כי הנסיבות לקחו ממך את התמימות את החום,ולצערי לא ניתן להחזיר את זה.אבל מסביב ישנם אנשים שיחבקו את הנערה שהפכת להיות,וכולי תקווה שיום אחד גם את תרגישי את החמימות המתפשטת בפנים,ולא את אותו חור את אותה ריקנות שנשארה שם..,ותביני לבד שזה המקום שלך.וכמובן שזה יותר מישמח אותי אם נביט בעוד כמה שנים ביחד לאחור ונדע שגם העבר שלך על שלל כוויותיו הונח בצד והעתיד וההווה הם מה שמנחה אותך.
כרונית-מסכימה איתך,ללא ספק סגירת מעגל.אם כי ידרשו לי עוד הרבה ימים כדי לסיים לקרוא את כל "השלל".מאחלת לך שהיום שלך שוב יתהפך בעוד כמה שעות לאורם החמים של הנרות...
שלכן באהבה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אורררררררר
ניצוצות21/12/2007דיברנו על זה כבר שהעתיד שלי הוא מה שמנחה אותי
ללא העתיד היה לי מאוד קשה להמשיך
העתיד "מונח" לפני כל יום וכל דקה מחדש.
אז מה לא היה ברור במה שכבר אמרתי כל כך הרבה פעמים???.
אוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אני!
קרן אור21/12/2007הבנתי את מה שאמרת...את לא הבנת את כוונתי-אני כתבתי שאני מחכה ליום שמה שאת רואה היום בעתיד,יהפוך להיות ההווה שלך.
וזה יקרה,אם תשמרי על עצמך בדרך...
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)