מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי בנות!!בלונדי21/12/2007
מה נשמע?
אני לאחר כמה שעות של ניקיון וסידור הבית, כביסות והכנה לבישולי הערב...! מזמן לא עשיתי כזה יום מרוכז של סדר.. וזה מרגיש די טוב.
קרן אור- המתכון של היום דווקא נשמע מצוין. ובכלל מרק הדלעת שלך נשמע מעווולה, ואני אהיה חייבת לנסות אותו מתישהו. רק איאלץ להצטייד בדלעת מבעוד מועד.
אני מבינה שעברת על זכרונות העבר והחלטת להעלותם למעלה. אני יודעת עד כמה קשה לקרוא בחומרים הללו. ואני חושבת שעוד יותר קשה להאמין שזו באמת את שכתבת אותם. אבל כמו שכרונית כבר אמרה- אם זה לא החלמה, אז מה כן? אולי טוב שהעלית אותם למעלה, סגרת עוד פרק שלעולם לא ייפתח. כל הכבוד לך!
את כל כך אופטימית וזה ממש מעורר הערצה. אני מקווה שיום אחד גם אני אוכל להיות "אחרי" ולדבר ממש כמוך, כי בימים אלה אני ממש נלחמת בשיניים....
אבל אולי יגיע יום?!....
כרונית- כתבתי לך מייל... מקווה שקיבלת אותו... (-: !!! ומקווה לשמוע ממך...
מתפוצץ לי הראש לאין שיעור. בדיוק סיימתי את הקפה של 16:00 עם הלחם וריבה. וכעת אתפנה להתחיל בישולים.
מה הכנתי? היום יש פה עוף במרינדה שהולך להצלות בגריל, בתוספת תפו"א (עם קליפה) ובצל מתובלים. וגם אורז בסמטי ותבשיל עדשים. ואולי אכין גם מרק.. נראה מה יש פה והאם זה אפשרי! ועם הכל- ירקות מאודים אני כל כך אוהבת...
לא משהו, אני יודעת, כבר ממש משעמם האוכל הזה... לא נורא! יהיה בסדר.
טוב מאחלת לכן ערב שישי נעים במיוחד...
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב השתנה התפריט...
בלונדי21/12/2007במקום ירקות מאודים, אכין פשטידה. איזה כייף.....
בתיאבון לכן שם!!!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב נעים בלונדי!
קרן אור21/12/2007מה שאת מכינה נשמע מעדן ממש....
אני מקווה שכאב הראש שלך במגמת שיפור,כי שלי עוד לא(היום זה יום הכאבי ראש מסתבר...)
כן,כנראה שזה סוג של סגירת מעגל,למרות שרציתי למצוא משהו ספציפי שם ודווקא אותו עוד לא מצאתי.בכל מקרה זה היה כבד עליי אז אמשיך בערב,לאחר שהילדים ילכו לישון.ואני מאמינה שבבוא היום,גם את תעשי זאת.את נלחמת בשיניים,ואת תצליחי.אני מאמינה בזה,רק את צריכה להאמין.
שלך באהבה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קרן אור..
בלונדי21/12/2007תודה יקרה... הלוואי ואצליח!
גם לך כואב הראש? שתי הרבה מים...
אני אוכלת עכשיו גזר לבן שבישלתי- זה ממש מעדן!!! בארץ לא ראיתי זאת ומעולם...
זהו הילדים ישנים כבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
קרן אור21/12/2007אצלי הכאב ראש נעוץ כנראה מגודש בסינוסים,המון נזלת,קצת חום..
גזר לבן??טעמתי פעם באיזה מקום שעבדתי בו..אבל הוא לא היה טעים כ"כ...טוב זאת לא את הכנת אותו חחח...
את תצליחי אין אופציה שלא!
לא,הילדים עוד לא במיטות,בנתיים הם רק מוציאים דברים מהמיגרות....ביום שישי בגלל מנוחת הצהריים אני נותנת להם עוד שעה-שעתיים להיות ערים מעבר לרגיל.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה...
בלונדי21/12/2007אין לך תרופה לכל התחלואים הללו?
גזר לבן (פארסניפ) זה ממש מעדן, לפחות אצלי...
הילדים עושים מהפכה בבית, הבנתי.... חחח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרן אור21/12/2007את יודעת אומנם יש לי בי"מ בבית,אבל גם למלאי שלי יש גבול...חחח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח...
בלונדי21/12/2007אבל אין משהו שיכול להקל עלייך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלונדי!
אני21/12/2007
מה שלומך? עניתי לך עכשיו, יקירה. מקווה שאת חשה יותר טוב כעת. אני רוצה להגיד לך שבישלת דברים ממש טעימים וממש לא "סתמיים", לפחות מבחינת המטבח היבשושי שלי... אגב, מעולם לא ראיתי כאן גזר לבן. האם את מתכוונת אולי לשורש??
לילה טוב!
באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, כרונית!
בלונדי22/12/2007נשמע טוב? לי לא ממש...
גזר לבן זה "פארסניפ" (PARSNIP) באנגלית, וזה נקרא גם "גזר לבן".
אני מצטערת לשמוע שאת חשה ברע ואני מקווה שתרגישי מחר כבר יותר טוב...
ליל מנוחה!!
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)