לילה טוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב!
    אני
    26/12/2007

אני מקווה שכולכן במיטות, גם אני "מתה" להיות שם עכשיו, אבל מה לעשות שמוחי עכשיו "טוחן" דק-דק?? אבל אין ספק, העייפות הפיזית מתגברת, ובקרוב אצנח לי כזלזל...

קרן אור - מקסימונת, יש לך מייל טרי ממני. אני מקווה שתקומי מחר ליום מואר הרבה יותר ושיהיה לך קל וטוב! אני תמיד איתך, ואשמח לפתוח עמך את כרך ב' בסדרה שלנו אם רק תאפשרי לי... אגב, עוגת שמרים היא אחת מחולשות הילדות שלי, ואני נמסה רק מניחוח האפיה שלה שמציף את כל הבית. כמובן שאני מצטרפת לתחינותיה של בלונדי ומבקשת, סליחה - דורשת ממך לנוח ולא להתרוצץ!!! זה מה שאני "טוחנת" לך כל היום, והרצועות שלי מתקרבות אלייך מיום ליום, אז תיזהרי!...

בלונדי נפלאה - תודה רבה על כל מילה שיוצאת ממקלדתך!!! גם לך מחכה מייל ממני, ואני מקווה שהוא אכן אצלך. אני מאחלת לך בריאות וחוזק, ללא שום חולשה שהיא! שולחת לך המון כוחות, חיזוקים וחיבוקים!!!

ולכל השאר אני מאחלת ימים קלים יותר ורגשות חיוביים באופן כללי...

לילה טוב!

שלכן באהבה,

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב!

הוספת תגובה

• בוקר טוב!!!

קרן אור
    26/12/2007

טוב אז כנראה שאני מקשיבה לך באופן שמפתיע גם אותי..חחח...אבל היני נפתח היום השני בבית.ואני מרגישה קצת יותר טוב מאתמול,אבל עדיין עייפות..הבעיה שהיא שאני מתחילה להתרגל לרעיון,ויהיה לי מאוד קשה לחזור מחר...(ומחר אני כבר חייבת לחזור!),אוף למה צריך לעבוד ואי אפשר פשוט לפתוח את היום באיזה בית קפה בשמש בפארק כלשהו??
    סליחה אבל המוח שלי כמו שאת יודעת בוגד בי בימים האחרונים-לא הבנתי איזה כרך ב'??(כאילו את א' עברנו??סתם צוחקת).שרוול אחד של עוגת שמרים התחסל לגמריי כולנו טחנו אותו עד הפירור האחרון(תארו לכם שאמא שלי,אלופת האפיה והבישול,חילקה לי קומפלימנטים ..),ונראה לי שעד יום שבת אשאיר את יתר השרוולים שם...
    אגב,תביאי כבר את הרצועות שלך נראה אותם...זה יכול להיות משעשע.
    בלונדי יקירתי-תודה על המיילים החמים של אתמול.ואני אהיה כאן קרוב למקלדת במשך היום,למקרה שגם לך ישעמם...אני מקווה שאת מתחזקת ושהכוחות שבים אלייך.
    יום נעים לכולנו,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה