chronic!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• chronic!!!
    בלונדי
    27/12/2007

where are you, dear?
    give us something please...

hope you are ok!

kisses & good night.

blondy!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    chronic!!!

הוספת תגובה

• ! I'm fine, Blondy

אני
    27/12/2007

... I hope you're fine too

3>

. chronic

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יקרה!

קרן אור
    28/12/2007

תודה על האיחולים...הבת שלי חולה עם וירוס(שכנראה בנתיים חזר גם אליי...) והיא כבר מיובשת,אז כנראה שאת יום שישי "אבלה" במוקד לצערי.
    ולשאלתך-לא,אני בדר"כ לא עובדת בימי שישי,כך שזה זמן מאוד יקר וחשוב עבורי.
    חייבת לזוז נשיקות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי לא, קרן אור...

בלונדי
    28/12/2007

שוב חולים שם אצלך?? אוף.. מה יהיה הסוף?

החלמה מהירה שתהיה לה, למתוקה שלך, ושתרגיש טוב.

תהיי חזקה.. (שוב)!

נשיקות ויום קל!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים טובים...

אני
    28/12/2007

בלונדי יקרה - תודה על איחולייך החמים! אני מצטערת להיווכח שוב שמחשבותייך מפריעות לך לישון, אבל אני מניחה שתיכף זה יסתדר. שולחת לך המון חיזוקים וכוחות! לא לשכוח לגרות את כרונית עם התפריט הטעים שלך שם... לי כדאי לתת קצת מנוחה למערכת העיכול שלי, שספגה כמה טלטולים השבוע. מאוחר יותר אני מתכוונת לכתוב לך מייל ולהתייחס לכל הדברים שטרם קיבלו התייחסות. כרגע הפטישים הולמים לי בתוך הראש.

קרן אור יפה - זה כ"כ כואב לקרוא את כל הסבל שאת, אתם עוברים שם! אני כ"כ רוצה שתהיו בריאים וחזקים בלי שום פתוגנים... אבל אין מה לעשות, כנראה. ילדים קטנים חולים הרבה, וגם מדביקים את ההורים. אין ברירה אלא לחכות שגם הגל הזה יעבור. גם לך אני רוצה לשלוח המון כוחות וחיזוקים! אני מקווה שכשתגיעי הביתה תלכי ישר לישון, בתקווה שהתנאים יאפשרו לך לעשות זאת. אכתוב לך מאוחר יותר.

נשיקות ואיחולי בריאות!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי כרונית!

בלונדי
    28/12/2007

מה נשמע?
    אני מקווה שבשעה זו הפסיקו להלום הפטישים במוחך...!
    אני מחכה בקוצר רוח למיילך.. ומקווה שאת חשה טוב יותר היום, מלבד הפשטישים!

אין לי כל כך מצב רוח כרגע...! )-:

מאחלת לך ערב נעים! ועל התפריט תקבלי עדכון פרטי!

בלונדי!

קרן אור- מה שלומכם שם????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי יפה!

אני
    28/12/2007

צר לי לשמוע על תחושות לא נעימות. אני מקווה שהן תחלופנה מהר ותפנינה את מקומן לחיוך ולרוגע. אני מחכה לך בפרטיות, אם את רוצה.

אני מאחלת לך שיפור במצב עוד הערב, ונשתמע לנו מאוחר יותר.

בינתיים אני שולחת לך חיבוקים והמון אהבה!!!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !thanks dear, kisses

בלונדי
    28/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    28/12/2007

אני מבינה שגם את לא מרגישה כל כך טוב... ואני מזדהה לחלוטין.
    אצלי זה המשקל ועוד דברים אישיים....

אם הבחור עוד לא התייאש, כנראה שהוא באמת אוהב אותך. אני מציעה לך להסגר על עצמך... מסכן הבחור..

בכל מקרה שיהיה לך ערב נעים ודייט מוצלח!

תרגישי טוב.

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדינה!

ניצוצות
    28/12/2007

בלונדייי וואי איזה מהירות :)
    את עוד כאן?
    האמת לא נראה לי שאצא איתו היום, וכן הוא מסכן, אבל נמאס לי לרחם על אחרים, נמאס לי לפעול
    לפי איך שהם מרגישים ומה שהם רוצים, אם הוא כל כך מסכן הוא יכול לעזוב לבד, אני לא מכריחה
    אף אחד להישאר, ונמאס לי להיות מתחשבת כזאתי, באמת..
    אף אחד לא מסכן, וכנראה יש לו את הסיבות שלו להישאר איתי..למרות שנראה לי שהוא יתייאש בסוף, וכמו כן גם נראה לי שהסוף מהבחינה הזאתי קרוב מאוד.

בלונדי אני מבינה שיש דברים שאת לא חושפת כאן, וכנראה שזה לא רק המשקל,
    אבל אני מקווה שאת תמצאי את האנשים כדי לא להיות לבד עם זה, או את הדרכים שלך להרגיש
    טוב יותר, ברגעים האלה אני יודעת שזה קשה להיות לבד, יותר מדי טוב אני יודעת, אני כבר התרגלתי, אבל אני גם יודעת שיש אחרת..כי הלבד רק מכניס אותנו עוד יותר למצב החרא, ואז הרחמים העצמאיים, שבמקרה שלי אפילו לא קיימים.
    ואולי אם קצת היו קיימים, זה היה טוב..אבל זה באמת כראה עניין של הרגל, אבל הרי גם הרגלים
    אפשר לשנות, לא? אני מקווה שאצליח.
    ואני מקווה שגם את תמצאי את הכוחות כדי לא להיות לבד עם זה, ואני מקווה גם שהרגשתך השתפרה..אפילו אם זה מקצת.

אני.

הדרך הכי אמיצה
    לחיה קטנה שלא לפחד,
    היא לרעוד בפנים,
    בלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שוב פשוט אני!!

בלונדי
    28/12/2007

תודה, אני ממש לא לבד. תודה רבה.

מצטערת אם עיצבנתי אותך, אבל זו ממש לא הייתה הכוונה שלי. תעשי מה שטוב לך ותדאגי לעצמך...!! אף אחד לא אמר שאת צריכה לדאוג לכל העולם, לא הבנת אותי נכון!

כן, גם אני, כמוך, לא חושפת הכל פה... אין מה לעשות. ברור שאת מבינה את זה, כי למעשה אני לא יודעת עליך כלום...!

שיהיה לך ערב נעים!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור

פרפרה
    28/12/2007

שולחת לך כוחות! לכולנו יש ימים רעים או טובים או סתם ימים של אמצע - מי יותר ומי פחות, כך שגם לך מותר...
    הכי חשוב לזכור שזה עובר ומחר יום חדש!
    שולחת לך קרן אור,
    פרפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה