מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יקרות שלי!קרן אור28/12/2007
חזרתי לא מזמן,אני הרוגה מעייפות,וגם לא מרגישה כ"כ טוב.ולא,גם לי אין מצב רוח,וגם המחשבות טורדות את מנוחתי(הטרודה במילא)
בלונדי-תודה על האיחולים.אני מבינה שאין לך מצב רוח ואשמח אם תעדכני אותי..ורגע,התפריט להיום,זה לא פייר להשאיר אותי בלי נתח קטן..אני לא הכנתי כלום היום,ושנוררתי מאימי לא מזמן אוכל למחר.אז ספרי לי מה הכנת,שלפחות אתענג על המחשבה!
כרונית-קיבלתי את המייל שלך.אני מקווה שאת חשה יותר טוב וגם אני רוצה לשלוח לך כוחות ואנרגיות,אבל האמת היא שאין לי ממה.אז אני מקווה שתסתפקי בנשיקות.
פשוט אני-נראה לי שאת צריכה להחליט מה את רוצה ולא רק לגביי הבחור...ממה שאני שומעת ומבינה המצב הפיזי והנפשי שלך לא טוב,וזה בדיוק הזמן להבין שדרושה התייחסות לפני שמשהו ידרדר יותר.סורי,אבל זאת האמת ואני קולטת אותה.חישבי על העתיד שמחזיק אותך...את מתרחקת ממנו וזה הזמן לפעול כדי להגיע לשם.
טוב בנות יקרות,אתן בטח מופתעות לקרוא אותי בנימה כזאת,אבל גם אצלי כלו הכוחות.
מאחלת לכולנו שבת רגועה ועם הרבה מנוחה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן אור!
בלונדי28/12/2007תרגישי טוב שם, את וכל המשפחה. והכנסי למיטה לישון...
ליל מנוחה וחלומות פז.
והתפריט של היום לא היה משהו בכלל... אעדכן כבר במייל.!
יאללה מתוקה, שינה מתוקה!
אוהבת,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור יקרה!
אני28/12/2007
עברו עלייך יומיים קשים במיוחד, ולא פלא שכלו כוחותייך. מתוקה, עזבי את המחשב ואת כל השאר ולכי למיטה, לישון. אני מקווה שמצב בתך משתפר, ושהשיא מאחוריכן. מאחלת לך שינה רציפה ןהתעוררות לבוקר חדש ומאושש יותר.
מקדמת את נשיקותייך בברכה ושולחת לך הרבה כוחות!
אוהבת אותך,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)