מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה01/05/2011
מה שלומך? ממש שמחתי על התגובה שלך-זה די חימם לי את הלב עד כמה בדיוק את מכירה אותי באמת-דבר שאני מרגישה שרוב האנשים לא באמת..
אני כותבת לך מהמשרד במרכז קליטה וכמו תמיד מטורף פה אבל אשתדל להסביר עד כמה שאני יכולה..
כמו שהזכרתי קודם די קלעת בול לרגשות שלי בלי ששמתי לב אליהם במודע..
אני באמת צריכה לחפש מסגרת אזרחית אם אני באמת רוצה להמשיך לצאת מזה כמו שצריך ולהשאר בחוץ אני פשוט לא כ"כ בטוחה איפה ואיך ומרגיש לי קצת מטומטם לשאול את הקב"ן שאותו גם ככה אני רואה רק פעם בשבועיים ונראה לי שעד השחרור שלי אראה אותו אולי עוד 4 פעמים סך הכל..
באמת נותרו עוד ענינים בלתי פתורים רש שאני לא כז בטוחה איך לפתור אותם-פתאום לצאת לאזרחות נראה לי די שוק..משו שלא באמת חשבתי שיגיע ועכשיו זה כבר ממש פה..
אני מקווה להכנס קצת יותר מאוחר ולהמשיך להסביר יותר טוב אני פשוט צריכה ללכת..
אשמח לשמוע מה את חושבת-תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור היקרה: - תגובה
קרן אור04/05/2011תקווה יקרה,
אני שמחה שקלעתי לתחושותייך.אני יודעת גם שהיציאה לאזרחות היא שלב לא פשוט המעורר כל מיני תחושות ורגשות שאפשר וצריך כן לדבר עליהם כדי להתכונן ובכדי שברגע האמת לא תרגישי כאילו נתלשת ממקום מסוים לאחר בפתאומיות.יחד עם זאת,אני בטוחה שעם התארגנות מראש את תעברי את זה כמו גדולה!
לגביי הקבן-לא שיכנעת אותי עדיין אחרת ואני לא מאפשרת לך לברוח....את צריכה לדבר איתו על מסגרת טיפולית המשכית גם אם נשארו כ4 פגישות..את גם צריכה להיפרד ממנו כמו שצריך כי הוא בכז היה דמות משמעותית עבור לאורך השירות.
המשיכי לעדכן כשמתאים לך,
אני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)