מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב יקרות(או שמא בוקר טוב!)קרן אור29/12/2007
טוב אז ישנתי כמה שעות של חסד,עד ששוב התעוררתי לתוך מציאות של וירוס מעצבן ועקשן!
תודה על האיחולים של כולכן-כרונית,בלונדי ופרפרה.פשוט אני -תודה על כל ההודעות.
כן,מחר עוד יום,ומקווה שיביא איתו בשורות טובות.(וכוחות...............)
שלכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה שלי!
אני29/12/2007
אני מקווה שתחזרי למיטה ושתצליחי לישון עוד כמה שעות טובות, כי את זקוקה לזה ביותר!
ומי יתן ומחר תקומי לתוך מציאות של וירוסים מתים בלבד...
אל ייאוש, מתוקה, כי תיכף זה ייגמר.
תחזיקי מעמד והמשך לילה שקט!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן עדיין פה?
בלונדי29/12/2007קרן אור- מה זו היקיצה הזו? מייד לחזור לישון!!! ולהבריא, אחת ולתמיד!!!
כרוניתוש- תודות על המייל שלך. מחר אשלח לך גם.. מקווה שאת גם כבר ישנה לך בנעימים!
ואני כאן... עם נדודי השינה, השפעות של קפאין ומחשבות... ממש שילוב מנצח להרוס את שינת הלילה! מקווה שאירדם בשעות הקרובות....!!
שיהיה לכולנו ליל מנוחה ותהיו בריאים שם כולם!!! (כל המשפחה)
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)