הרס עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרס עצמי
    לירון
    03/05/2011

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.
    כבר יותר משנה אני עסוקה במחשבות אובססיביות על אוכל. אני פשוט לא מצליחה לצאת מזה. אני בת 19 (גובה 165 משקל 54) וכל חיי הייתי רזה מאוד. לפני הצבא שקלתי 50 קילו וצבא עליתי 4 קילו. אני פשוט לא מסוגלת להתמודד עם העלייה במשקל. פעם בחיים לא הייתי מתעסקת בדברים האלה. הייתי אוכלת כל מה שבא לי בלי לחשוב על קלוריות או אם זה משמין או מה יהיה. והיום, כל דבר שנכנס לי לפה מחושב ואני לא יכולה לחיות ככה יותר. יש לי הרבה בולמוסים ותקופות של צמצום אחריהם. אני במעגל המטורף הזה של צמצום, בולמוס, צמצום ושוב בולמוס. כל היום אני עסוקה בזה. אני לא חושבת על שום דבר אחר. אפילו בחלומות שלי אני חולמת שאני אוכלת כמו פרה ומתעוררת עם פחד נוראי ואז מגלה שזה רק חלום והכל בסדר. באמת שאין לי כלום בראש חוץ מהאוכל וההשמנה וגזרה שלי שהולכת ונהרסת מיום ליום. בא לי למות. פשוט ככה. לא יודעת מה לעשות, לא יודעת איך להתמודד. אני חייבת עזרה. פשוט חייבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרס עצמי

הוספת תגובה

• הרס עצמי - תגובה

קרן אור
    04/05/2011

לינוי,

אתחיל מהסוף- בהפרעת אכילה ידוע שיש דמוי גוף משובש ולכן חשוב לי להאיר את תשומת ליבך לעובדה שמבחינת המציאות משקלך תקין ומשקל 50 ק"ג אליו את שואפת מציב אותך כבר בתת משקל.הפתרון הוא לא להלחם במנגנון הטבעי של הגוף,כי כפי שנוכחת לגלות הגוף מתמרד חזרה ומנסה להגיע לאיזון ולצמצם את השפעת ההרעבה במה שאת חווה כבולמוסים.
    אני לא מכירה דרך אחרת לפתור את זה אלא בטיפול משולב-תזונתי ונפשי שיעזרו לך להבין מה עומד בבסיס הרצון שלך לרדת את ה4 ק"ג האלו ולמה זה מצליח ככ להשפיע על חייך .
    החדשות הטובות הן שמפני שאת לא חולה הרבה זמן פניה לטיפול בשלב זה יכולה לעזור לך למגר את הפרעת האכילה שלך באופן מוחלט ומהיר.בשלבים מאוחרים כשנכנסים לאיזשהו מהלך כרוני זה הרבה יותר קשה(אם כי עדיין אפשרי).
    אנא העזרי בשימושון למעלה שמפרט את המקומות הטיפולים המוצעים בהתאם לאזור מגורייך.אם את צריכה עזרה ספציפית יותר ,אל תהססי לפנות שוב.

בריאות שלמה,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה