מרגישה שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שמנה
    לירון
    26/05/2011

אני יודעת שאני לא באמת שמנה.
    גובהי 165 ס"מ ומשקלי 53 קילו.
    לפי כל המדדים המשקל שלי תקין לחלוטין אבל כשאני מסתכלת במראה אני רואה רק שומנים. כל היום אני מתעסקת במראה שלי באופן כפייתי. גוזרת על עצמי דיאטות ואיסורים רבים אשר נוחלים כישלון צורב ומגיעים לבולמוסים חסרי שליטה.
    זה הפך להיות מרכז החיים שלי ואני לא יודעת איך יוצאים מזה.
    אני מבקשת עזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שמנה

הוספת תגובה

• הי לך

נטע
    27/05/2011

הי, אני מכירה את ההרגשה האובסיסית הזאת כלפי השומנים והאוכל.
    האם את מכריזה על עצמך דיאטות כפייתיות ומסוכנות?
    האם פנית לטיפול ?
    זה שאת מרגישה שמנה- זה הרבה אנשים מרגישים למרות שהם לא שמנים בכלל ואף רזים...
    בת כמה את?
    השאלה היא עד כמה את פוגעת בעצמך, בגוף שלך ובנפש.
    אם אינך רוצה ללכת לטיפול אולי כדאי שתדברי עם מישהו מבוגר ממך ותתייעצי איתו ותנסו ביחד למצוא פתרונות שיביאו אותך למקום טוב יותר כלפי עצמך!
    בהצלחה וסופשבוע נעיםםםםםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה שמנה - תגובה

קרן אור
    28/05/2011

שלום לירון,
    את מתארת בדיוק את הדפוס של הפרעת אכילה בה על אף שמשקל הגוף תקין מתקיים עיוות בדימוי ובתפיסת הגוף.
    לא כתבת בת כמה את או האם פנית לטיפול,אך אם עוד לא פנית ממליצה לך בחום לעשות זאת.את יכולה להעזר ברשימת המקומות המופיעים למעלה בשימושון ואם את צריכה עזרה נוספת אל תהססי לפנות שוב.
    אל תשאירי עצמך לבד.אין סיבה שחייך יתנהלו סביב איסורים כאלו ואחרים.

בהצלחה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה