מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב בנות יקרות!קרן אור02/01/2008
כתבתי לפני זמן מה הודעה ארוכה,אך המחשב "סינן" אותי.
מצטערת על ההיעדרות שלי אני לא בקו הבריאות,עייפה נורא,החוסר ידיעה משגע אותי,אבל מקווה לטוב.
בכל אופן-בלונדי-מה שלומך עכשיו??הצטערתי לשמוע על השפעת(??) שתקפה אותך,ואני מקווה שהצלחת לראות רופא היום.שולחת לך איחולי החלמה מהירה.
כרונית יקרה-קיבלתי את המייל שלך ושלחתי לך אחד משלי.מקווה שהיום עבר עלייך בנעימים,והיני כבר סוף השבוע אורב בפתח....
פשוט אני-אני קוראת את מה שכתבת,ולצערי גם בתסריט הזה כבר הייתי.הלצאת בשביל לברוח,בשביל להרגיש שיש לך מישהו בחיים..אל תבקרי את עצמך על הצורך הזה,יש לנו גם תקופות כאלו.וכל קשר מפרה את שני הצדדים,וכל אחד לוקח ממנו מה שנכון עבורו,ומה שהוא צריך.אני מניחה שגם הוא הפיק ממנו משהו,שהרי אם לא הוא לא היה מתחיל אותו לא??זוגיות זה משהו שתלוי בהרבה משתנים-במצב העכשוי שלנו ועד כמה אנו מסוגלים להתחייב ולתת מעצמנו לשם קשר אמיתי,בצרכים השונים של כל אחד מבני הזוג.את יודעת דיברנו כבר על ההבדלים בין התאהבות לאהבה,זה שני דברים שלא קשורים אחד לשני.ולפעמים מגלים שלאחר שההתאהבות "הסתיימה" המכנה המשותף הוא בעצם לא זהה,זה לא זה.
אני בטוחה שבקרוב תדווחי לנו על גברבר חדש(כן אני רומזת אליו...),תשאלי אותו כבר.
פרפרה-אני יודעת שאת קוראת כאן ולפעמים מגיבה.אני לא יכולה שלא לתהות לפעמים מה שלומך ואיך את מתמודדת בכלל...אני מקווה בכל אופן שכמו כל פרפר גם את תרדי בסוף לאיזה פרח לשם יניקת הצוף....
ערב נעים לכולנו,שלכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה איתך קרן אור יקרה?
פרפרה02/01/2008דואגת לכולן בכזו מסירות, אני מבינה שמשהו עובר עלייך?
אפשר לעזור במשהו? ולו להיות כאן בשבילך כמו שאת בשבילי ובשביל האחרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרה שלי!
קרן אור02/01/2008אני בסדר ,רק וירוס שממאן לעזוב...אבל מעריכה את הצעתך.
נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)