המרכז ברמת השרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המרכז ברמת השרון
    טעות!!
    06/06/2011

מישהו יודע לספר לי על המסגרות הקיימות במכבי רמת השרון?
    אני מנסה ללא הצלחה לדבר איתם כבר שבוע..
    ובאינטרנט אין שום אינפורמציה :(

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המרכז ברמת השרון

הוספת תגובה

• אולי בכל זאת?? קרן אור?

טעות!!
    10/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בכל זאת?? קרן אור? - תגובה

קרן אור
    11/06/2011

שלום לך,
    אני מכירה את המרפאה להפרעות אכילה במכבי רמה"ש ויש שם צוות מנוסה הכולל פסיכיאטרית,פסיכולוגים,דיאטנית ורופא מנהל מקרה.לכל אחד\ת מותאם טיפול שהאינטנסיביות שלו נקבעת בהתאם למצב הפונה.
    אבל כפי שכתבה לך אפרת עולה השאלה למה את מרגישה נזקקת לטיפול אחר כשאת בעצם נמצאת בטיפול זמן קצר כ"כ ולא נותנת לו צאנס או לחילופין,מביאה את הדילמות שלך לחדר הטיפולים.
    אשמח לשמוע מה תשובתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרכז ברמת השרון -

אפרת לוי
    10/06/2011

שלום,

כתבת שאת נמצאת בטיפול. באיזה טיפול את נמצאת? מדוע במקביל את צריכה לפנות למסגרת של מכבי? האם הטיפול לא מספק? ממליצה לך לפתוח זאת מול הפסיכולוגית ( משהו לא מספיק בטיפול, אני מתוסכלת מכך שזה עדין לא עוזר וכו') .

אשמח אם תכתבי תעדכני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

טעות!!
    14/06/2011

אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי ואחרי ביקור אחד אצל תזונאית.
    הטיפול הנפשי בסדר גמור - אין לי טענות כלל. פשוט הגעתי להבנה שאני בעצמי לא אוכל להכין ארוחות עפ"י התפריט שקיבלתי, ושאני צריכה מסגרת שתכין אותן בשבילי, ושתעזור לי להרגיש בסדר לאכול אותן..... :-\
    הבנתי שברמה"ש יש אישפוז יום ובגלל שאני לא מצליחה לדבר איתם כבר זמן מה, חשבתי שאולי כאן אוכל לקבל קצת יותר אינפורמציה לגבי סדר יום של טיפול כזה.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

אפרת לוי
    15/06/2011

אני לא מכירה את המסגרת של מכבי להפרעות אכילה ברמת השרון. אם יש גולשות אחרות שמכירות אז הן מוזמנות לשתף בידע שלהן.

אני בכל זאת רוצה להתעקש איתך על הנקודה אליה התייחסתי בתשובה הקודמת שלי אלייך.
    האם את מדברת עם הפסיכולוגית שלך על הרצון (שהוא לגיטימי) במסגרת טיפולית הדוקה יותר. יתכן ואת צריכה מפגשים תכופים יותר איתה או עם התזונאית. כי משהו לא מספיק לך, את אומרת אני צריכה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה