משתגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתגעת
    סובלת...
    09/06/2011

יש לי הפרעות אכילה כבר שנה וחצי התחלתי השבוע עם דיאנטנית קשוחה יותר אשר נתנה לי תפריט אך ישנם דברים שלא מתאימים לי כי אני לא אוהבת לאכול לא בריא...
    למשל היא נתנה לי לאכול כל יום ספל של גלידה או כוס חלב דל לקטוז עם 6 פתיבר ושקית קטנה של במבה בלילה
    רציתי לשאול אם זה לא נראה לכם מוגזם מבחינה בריאות ואם לא יהיו לזה השלכות בעתיד על לאכול כל יום ספל גלדיה ושקית קטנה של במבה
    וגם מה יותר בריא 6 פתיבר עם חלב דל לקוז או ספל גלידה...?
    תודה רבה זה יעזור לי מאד !!(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתגעת

הוספת תגובה

• דיאטנית לא רגישה

גילה
    23/07/2011

אני יכולה לתאר לעצמי שהדיאטנית מתכוונת לטוב, בטווח הקרוב הקלוריות של הגלידה אולי מצילות חיים... האינטואיציה שלי אומרת לי שבתוך תוכך את שואפת לבריאות, למרות שאת מתנהלת באופן לא בריא לחלוטין (אנרקסיה. כאילו... מתים מזה...) חשוב לך מה נכנס לגוף שלך, בריאות זה לא רק סוג האוכל. בריאות זה הרבה יותר מזה. את רוצה שיקשיבו לך, שיקחו בחשבון את הערכים שלך כשמציעים לך פתרונות, נכון? את אדם שלם שמקבל החלטות בעצמו, את מוכנה (וחייבת) לקבל עזרה, אבל עזרה אמיתית. למצוא משמעות לחיים שלך, מטרה. שממנה תיגזר התנהגות שתוביל להגשמתה. האם אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתגעת - תגובה

אפרת לוי
    10/06/2011

שלום,

האם במקביל לטיפול אצל הדיאטנית את נמצאת גם בטיפול פסיכולוגי?

אם לא אז חשוב לפנות, הבעיה היא לא באוכל או במה שתאכלי או לא . העיסוק באוכל משקף בעיה רגשית ( אצל כל אחד/אחת זה שונה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נ
    10/06/2011

כן אני התחלתי השבוע טיפול פסיכולוגי אני מודעת לכך שיש לי הפרעות ואני מרגישה ומשתגעת מזה כי אני מאד רוצה לצאת מזה...
    אבל את לא חושבת שאולי מאכלים אלו יזיקו לטווח הרחוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

קרן אור
    11/06/2011

שלום נ',
    חלק מטיפול אמיתי הוא לבוא לפגישות,להביא את הדברים ולדבר עליהם.אם את מודאגת מהתפריט שנתנה לך הדיאטנית ,דברי איתה ע"כ בפגישה הקרובה ותשאלי אותה בדיוק את מה שאת שואלת כאן בפורום.אני מציעה לך לתת אמון במטפלים שלך ומהמקום הזה אני בטוחה שהיא תוכל להסביר לך טוב יותר מה היו השיקולים שלה בבניה של התפריט שניתן לך.
    טיפול לוקח זמן.כפי שאת לא חולה יום אחד,אל תצפי שהשינוי יקרה בן לילה.טיפול אמיתי מתחקה ויורד לשורש הבעיות הסבוכות שיצרו את הפרעת האכילה שלך,וכפי שכתבה לך אפרת האישו הוא לא אוכל ומשקל.

רק התמדה,נחישות ואמון בצות המטפל שלך יביאו את השינוי המיוחל.
    אל תוותרי,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה