מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוףים14/06/2011
אני פשוט יודעת בוודאות שכשאני אעלה את ה4 קילו המזדיינים האלה שמכריחים אותי אני אראה הכי דבה בעולם ומי בכלל אמר שזה מה שיגרום לי לקבל מחזור??? אני מפחדת שאני אגיע ויגידו לי לא קיבלת מחזור את צירכה לעלות עוד
אני נראית גם עכשיו לא הכי רזה שיש לא מסתכים ואומרים וואי אנורקסית, ממש לא
אומרים היא צרכה לעלות איזה קילו שניים
והם רוצים 4! לא יכולה להסתכל על עצמי יותר
והם , הרופאים, בכלל לא יודעים שאני צריכה 4! כי אני תמיד שותה לפני וזה נראה כאילו אני צריכה 2! וזה מתסכל כי הם אומרים יאללה מה זה 2 קילו? את תראי אותו דבר
ורק בא לי לצעוק להם מטומטמים... אני צריכה 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תגובה?
ים14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,
ים14/06/2011הייתי בטוחה שענית לכל שאר הבנות לפניי ואז ראיתי את התאריך... יצאתי קצת חצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ים
נטע14/06/2011אני מודה שהצחקת אותי!!!
את ממש מדברת ב2 קולות.... באמת לא הצלחתי להבין איפה הקול המזוייף של הא' ואיפה הקול האמיתי!
אם אמרו לך לעלות 2 קילו - אז תשמחי שזה רק 2 ולא 4!
לא אמרו לך לעלות 4 אז תעבדי על ה2 שיש לך... ותשתי כמה שבא לך ...!
אל תפחדי מיזה 2 קילו זה באמת לא משמעותי כלפי חוץ ! אך כלפי פנים ובשביל מחזור זה משמעותי מאד- מניסיון!!!
אני מקווה שאת אוכלת ולא גורמת נזקים בלתי הפיכים! תקשיבי לי אם הייתי יכולה להוציא אותך מהמערבולת הזו הייתי עושה זאת אבל מסתבר שאני לא יכולה , אלא רק יכולה לעזור לך לעזור לעצמך!
כי את המלכה ואת השולטת!!!
נשיקות ותרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף - תגובה
אפרת לוי15/06/2011שלום ים,
המשקל שאת אמורה לעלות אותו, בין אם 2 קילו ובין אם 4 קילו, מוסיף לך חומרים מזינים אותם את צריכה על מנת שתהליכים חיוניים ( של חיים כמו הווסת) יחזרו לעבוד אצלך.
סיימת את ההודעה שלך בכעס על הרופאים 'שאינם רואים', שאינם רואים מה את צריכה. את מערימה עליהם, אך רוצה גם שיראו מה את באמת צריכה .
אני מקווה שבמקביל למעקב הרפואי את נמצאת גם במסגרת של טיפול פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ים15/06/2011לילדה שענתה לי- הם רוצים שאגיע למשקל 42, גובה 1.46... גיל 17
ואני כרגע שוקלת 38, הם חושבים שאני שוקלת 40 כי אני שותה לפניי. לא הבנתי על איזה קול מזוייף את מדברת.
וכן אני בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי, כדור בשם פלוטין... ולא עוזר לי כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים חמודה!
נטע17/06/2011אני לא מתעסקת במשקל ובגובה ספציפי זה לא היה המטרה , באמת מה שחשוב וכדאי שתעשי זה דיאטה בראש לא בגוף.להוריד את הכל מהראש את המחשבות הכפיתיות על האוכל והגוף וכל האובססיביות מסביב..
אני מצטערת אם לא הבנת מה שכתבתי בהודעה הקודמת על ה2 קולות.
אני אסביר לך מה התכוונתי- כמו שאני מבינה את סובלת מהפרעות אכילה כזו או אחרת מצד אחד את א-ת כי זה מה שאת! מצד שני יש בך קול אורח של אנוריקסיה , כמו פולש זר שפולש לך לגוף ולנשמה. פשוט דו אנושיות :-)
במקרה שלי למשל אני יודעת שאני רוצה להיות אני וכי זו אני. והאנוריקסיה זה רק האורח שלי שאני מחכה שיעוף ממני!
אצלך , באמת לא ממש הבנתי איפה הא' נתפס בחייך... אני מכירה כבר טונות סוגים ואיפיונים של א' כל אחד זה בא לו ומתבטא אצלו בצורה שונה.
אם לא הבנת, אני אסביר לך שוב.
מה שהיה לי מוזר זה שאת מתלוננת שהרופאים לא קולטים שאת 38 ולא 40. את כאילו כועסת עליהם... תאמיני לי אם זה היה הפוך שהם חושדים בך ששתית הרבה אז היית עוד יותר כועסת.
אני במקומך - הייתי מאושרת שהם לא קלטו ככה זה היה חוסך לי לעבוד , בגלל המשפט הזה התבלבלתי. זה הכל!
תרגישי טוב יקרה!!
בקשר לתרופות - מציעה לך לפנות לרופא שנית ולהסביר לו שזה לא עובד...
תני לעצמך להחלים בקלות ותתני לאחרים לעזור לך!
סופשבוע נעים
אוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
ים18/06/2011אני לא שמחה כי בסופו של דבר אני יודעת שאני אצטרך להתמודד ולהגיע למשקל 42, כי אני בלי מחזור כבר שנתיים. אני רוצה להיות פוריה, אני רוצה להיות בריאה...
אני פשוט לא יוכל להתמודד עם המראה של עוד 4 קילו על הגוף שלי. זה הכל
הכדור עוד לא השפיע כי אני רק בהתחלה איתו, לאט לאט אני ארגיש בשינוי לדבריהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי - תגובה
קרן אור19/06/2011שלום ים,
אני חושבת שאת נתפסת לעניין המשקל ומפספסת את העיקר.והעיקר הוא שאת עדיין חולה ועדיין עסוקה בלהסתיר ולשקר כחלק מוכר מהפרעת האכילה.אם את רוצה שיעזרו לך,את צריכה להיות כנה.להביא את הדברים לטיפול,לדבר עליהם,לתת מקום לשנאה העצמית הפנימית שבאה לידי ביטוי בהיאחזות בסממנים חיצוניים.כל עוד שזה לא יקרה,שום משקל שתרדי או תעלי אליו לא יגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.
גם הכדורים לא יעשו את העבודה במקומך.אני מדמה את הכדורים לגלגלי עזר באופניים תוך כדי למידה לרכב ללא הגלגלים.הם הקביים ולא הרגליים וככמוהם המטרה שלהם היא להקל על החרדה ועל הדיכאון הנילווה לעלייה במשקל אבל ללא טיפול שנוגע בנפש פנימה סופם להיכשל.
אל תבחרי בדרך הקלה,תבחרי בזאת הנכונה.
אם את רוצה שיראו אותך,אל תנסי להעלם(תרתי משמע).
תני לעצמך מקום להיות,את כבר נמצאת בטיפול,היעזרי בו!
שיהיה בהצלחה,מוזמנת להמשיך לעדכן,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
ים20/06/2011את ממש גורמת להרגשה טובה... רציתי לדעת אם אוכל לשלח לך באימייל במקום פה? כי לא נוח לי במיוחד
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי!
קרן אור23/06/2011את מוזמנת לשלוח לי מייל שכתובתו הינה: [email protected]
אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)