קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    17/06/2011

מה שלומך?איך את מרגישה?כבר מלא זמן שלא נכנסתי לכאן פשוט די הייתי באטרף של השירות שלי בזמן האחרון..בסוף מקצרים לי שירות בשבוע וחצי אז אני משתחררת ב-10/7 שזה בערך עוד 3 שבועות אחרי שירות שהיה מבחינתי נורא ממצה אבל קשה..אני גם באמת מרגישה שעד כמה שהתקדמתי ואני מרגישה די במקום אחר לפעמים עדין יש לי את הקושי ואת הימים הקשים ואת הפחד הזה שמה יקרה אם יקרה איזה משו או אפילו אם לא יקרה שום דבר ופשוט אפול חזרה לתוך זה אחרי כ"כ הרבה מלחמות באמת שאני פשוט ממש מקווה שאני כבר נמצאת מעבר לזה..נראה לי שאני פשוט חוששת לחזור לגור בבית (בשירות הצבאי שלי אני משרתת רחוק מהבית בתנאים סגורים ויוצאת הביתה לשבתות) בשבועות היו לי רגעים שאמא שלי ממש הצליחה להציק לי אפילו אם היא לא כעסה או צעקה מפורשות עלי זה בכל זאת עשה לי רע-פעם פשוט לא הייתי אוכלת בכלל במקרים האלא ומשתדלת להעלם מהסביבה ונכון ההתקדמות שלי ניכרת בעובדה שהפעם כן אכלתי לא כמו שהיתי צריכה אבל אכלתי. אני באמת יותר שמחה שאני מנסה להתרחק יותר ויותר מה"א שלי אבל זה כאילו שעד כמה שאני יודעת שזה רע בשבילי זה פשוט שואב אותי בחזרה פנימה כמעין מנגנון שמגן עלי מפני כל הדברים הקשים למרות שאני יודעת שזה לא באמת שווה זה ושעדיף לי להתמודד בצורה הרבה יותר בריאה של פשוט לדבר ולחיות את החיים שלי כי זה שווה את זה!
    אשמח לשמוע ממך,תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה: - תגובה

קרן אור
    19/06/2011

שלום יקרה,

..וזאת הסיבה למה חשוב מאוד שתתארגני עם המשך טיפול במסגרת האזרחית.מה קורה עם זה??
    ברור שהפרעת האכילה מרימה ראש ברגעים קשים,היא הרי מנגנון הגנה שיצרנו כדי להתמודד עם דברים פנימיים מכאיבים יותר וכל עוד שהדבר לא יעובד וידובר בטיפול יהיה מאוד קשה לצאת ממנו.
    אני חושבת שחשוב לעבוד בטיפול גם על הנפרדות שלך מהבית וממערכת היחסים המורכבת עם אמך.
    טיפול,כבר אמרתי?

שבוע טוב,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה