מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה17/06/2011
מה שלומך?איך את מרגישה?כבר מלא זמן שלא נכנסתי לכאן פשוט די הייתי באטרף של השירות שלי בזמן האחרון..בסוף מקצרים לי שירות בשבוע וחצי אז אני משתחררת ב-10/7 שזה בערך עוד 3 שבועות אחרי שירות שהיה מבחינתי נורא ממצה אבל קשה..אני גם באמת מרגישה שעד כמה שהתקדמתי ואני מרגישה די במקום אחר לפעמים עדין יש לי את הקושי ואת הימים הקשים ואת הפחד הזה שמה יקרה אם יקרה איזה משו או אפילו אם לא יקרה שום דבר ופשוט אפול חזרה לתוך זה אחרי כ"כ הרבה מלחמות באמת שאני פשוט ממש מקווה שאני כבר נמצאת מעבר לזה..נראה לי שאני פשוט חוששת לחזור לגור בבית (בשירות הצבאי שלי אני משרתת רחוק מהבית בתנאים סגורים ויוצאת הביתה לשבתות) בשבועות היו לי רגעים שאמא שלי ממש הצליחה להציק לי אפילו אם היא לא כעסה או צעקה מפורשות עלי זה בכל זאת עשה לי רע-פעם פשוט לא הייתי אוכלת בכלל במקרים האלא ומשתדלת להעלם מהסביבה ונכון ההתקדמות שלי ניכרת בעובדה שהפעם כן אכלתי לא כמו שהיתי צריכה אבל אכלתי. אני באמת יותר שמחה שאני מנסה להתרחק יותר ויותר מה"א שלי אבל זה כאילו שעד כמה שאני יודעת שזה רע בשבילי זה פשוט שואב אותי בחזרה פנימה כמעין מנגנון שמגן עלי מפני כל הדברים הקשים למרות שאני יודעת שזה לא באמת שווה זה ושעדיף לי להתמודד בצורה הרבה יותר בריאה של פשוט לדבר ולחיות את החיים שלי כי זה שווה את זה!
אשמח לשמוע ממך,תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן אור היקרה: - תגובה
קרן אור19/06/2011שלום יקרה,
..וזאת הסיבה למה חשוב מאוד שתתארגני עם המשך טיפול במסגרת האזרחית.מה קורה עם זה??
ברור שהפרעת האכילה מרימה ראש ברגעים קשים,היא הרי מנגנון הגנה שיצרנו כדי להתמודד עם דברים פנימיים מכאיבים יותר וכל עוד שהדבר לא יעובד וידובר בטיפול יהיה מאוד קשה לצאת ממנו.
אני חושבת שחשוב לעבוד בטיפול גם על הנפרדות שלך מהבית וממערכת היחסים המורכבת עם אמך.
טיפול,כבר אמרתי?
שבוע טוב,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)