מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת בלי סוףי'06/01/2008
אני אוכלת בלי סוף, גם כשאני שבעה ואחריי זה מתבעסת על עצמי. וכל היום שלי הולך רק על פי אוכל, מתי אוכל ומה אוכל. מישהי מכירה את התחושה הזו שאוכל מנהל לך את החיים במקומך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום י'
קרן אור07/01/2008לצערי כולנו כאן מכירות את התחושה שהאוכל מנהל לנו את החיים,חלקנו אפילו כבר עשור בזה.אבל הנקודה החשובה היא שהאוכל הוא סימפטום לבעיה עמוקה יותר.האם ניסית לחשוב מתי את פונה אל האוכל???מה האוכל מסמל בשבילך??איזה רגשות את מנסה לבלוע יחד עם האוכל???
אם את מרגישה שזה מעבר לשליטתך ואכן מנהלאת ימייך,פני לקבלת טיפול שיעזור לך "לסמן" את המקום בו האוכל נכנס לפעולה.
אשמח לשמוע יותר עלייך,
בהצלחה,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חזק ממני
י'08/01/2008אני מאמינה שיש בעיה פסיכולוגית כלשהי שמביאה אותי בכל פעם להתנחם באוכל, אבל אני לא מצליחה להבין מאיפה הבעיה, מה לא בסדר אצלי, מה יש לי בתוך הנפש שלא ידוע לי.
איי יכולה שלא להתפתות לאכול כמעט כל דבר גם כשאני שבעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-י' ערב טוב!
ניצוצות08/01/2008אולי את מחפשת למלא איזה ריק שיש לך שם?
תחשבי למשל, מה את עושה כשאת עצובה?
ואולי ברגע הזה שאת שניה לפני שאת אוכלת (כשאת לגמריי שבעה ולא באמת צריכה לאכול
מתוך רעב) אז תעשי את הדבר הזה שאת עושה כשאת בדיכאון..ואז אולי זה יתבהר לך יותר..
אולי תביני מאיפה באה הבעיה בעצם..
והאמת שכתבת שיש לזה משמעות פסיכולוגית, אז נראה לי שלכל דבר שאנחנו עושים יש משמעות
פסיכולוגית, זאת אומרת זה בא מתוך איזשהו צורך נפשי שלנו, מתוך איזה נקודה שנמצאת
אצלנו, לרוב אנחנו לא מנסים לנתח את זה, וטוב שכך, אנחנו לא צריכים לחיות במשך היום ולהבין
כל תגובה שלנו מאיפה היא באה ומדוע.
התגובות שלנו אופייניות לנו, כי הן הרי שלנו...
ולעניין שלך עם האוכל, כנראה זה בא כ"כיסוי" על משהו אחר שאת מחפשת, ואני מבינה שכרגע אינך
יודעת בדיוק מהו..כשזה קורה לך, תעצרי את עצמך, תבדקי, מה היית רוצה ברגע זה..מה יכול למנוע
ממך לאכול, כי באותו הרגע האוכל הוא "כלי עזר" שלך למשהו אחר.
האם יש לך רגשות אשם לאחר שאת אוכלת(כשאת אוכלת לא מתוך רעב, אלא "סתם" כפי שאת
אומרת)?
או שאת פשוט "מעבירה" את זה וממשיכה כרגיל..?
בנתיים שיהיה לך ערב טוב,
פשוט אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב נעים י'
קרן אור09/01/2008בדיוק בנקודה הזאת שאת מרגישה שזה חזק ממך ושמנגד שהמצב לא יכול להמשיך כך,זה הזמן לפנות לטיפול.כל טיפול שיתאים לך.ואני אהיה כאן כדי ללוות אותך בתהליך,אם תרצי.
ערב נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)