מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תינוק בן חודשיים וגזיםהודיה05/04/2025
שלום, התינוק שלי בן חודשיים. הוא מתפתל בזמן האוכל. אני יכולה להחזיק אותו אחרי האוכל במאונך שעה ואז שמה בעריסה ואחרי 10 דקות מקמר גב, מתעורר ובוכה. רוב הזמן יוצאים גרעפסים חזקים. הוא לא מצליח לישון ומקשית גב, בוכה ורוצה שנרים אותו. יש לו בזמן האכלה צפצופים. אין לו פליטות כמעט אבל לפעמים נראה שבא לו להקיא, עושה פרצוף הקאה ופותח פה.
אחרי כל האכלה יש לו כאבי בטן ונפיחת גז שהוא בוכה בהיסטריה.
אציין שלאחיו למחצה (אותו אבא) היה רפלקוס באותו גיל.
האם מדובר ברפלקוס סמוי? האם לתת לו ar?
האם ניתן לשלב במהלך היום ארוחות עם תמ"ל רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי-שקט לאחר האכלות בתינוק בן חודשיים
ד"ר אחיה אמיר06/04/2025הי הודיה
בהחלט ייתכן שיש לו מחלת ריפלוקס.
במידה וכן- הטיפול הוא ע"י תרופה סותרת חומצה ולא ע"י פורמולה כזו או אחרת.
מזמין אותך לקרוא קצת על מחלת ריפלוקס באתר שלי (חפשי בגוגל).
אני מציע להתייעץ עם רופא הילדים שלך. במידה ואינך מקבלת מענה מספק- פני לגסטרואנטרולוג-ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)