מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סיכוי להידבקות במחלת מיןשי30/06/2011
שלום,
לפני מספר ימים התמזמזתי עם בחורה. היינו שנינו עם תחתונים והתחככנו זה בזה (באזור של איברי המין). לאחר זמן מה הבחנתי שחלק די גדול מהתחתונים של הבחורה רטוב למרות שהיא עוד לא גמרה (שמתי לב לרטיבות אצלה בטוח לפני שהיא גמרה). לא שאלתי אותה על זה והעלמתי עין מהעניין. רציתי לשאול אותך האם גירוי מיני של בחורה יכול ממש "להרטיב את התחתונים" או שכנראה שמדובר במצב של חוסר הגיינה של הבחורה-כלומר הרטיבות היא משתן?
אני שואל בעיקר בגלל שלפני המקרה (שסיפרתי לך) הייתה לי שפשפת קלה מאוד ולאחר המקרה התחילה להתפתח שם שפשפת חריפה ואף קילוף של העור באשכים.
אז לסיכום השאלות שלי הן:
1. האם זה ככל הנראה חוסר הגיינה של הבחורה ומדובר בשתן או שזה נבע מריגוש מיני גבוה אצלה?
2. האם ניתן להידבק במחלת מין בדרך זו? כלומר, האם עלי לחשוש שנדבקתי במחלת מין או שזה צירוף מקרים שלאחר המקרה המצב מאוד החריף במפשעה?
אני חסר מנוחה ודואג מאז המקרה. אודה לך אם תענה לי על השאלות ומצטער מראש על ההודעה הארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להידבקות במחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/20111. האם זה ככל הנראה חוסר הגיינה של הבחורה ומדובר בשתן או שזה נבע מריגוש מיני גבוה אצלה?
^^כל האפשרויות פתוחות
2. האם ניתן להידבק במחלת מין בדרך זו? כלומר, האם עלי לחשוש שנדבקתי במחלת מין או שזה צירוף מקרים שלאחר המקרה המצב מאוד החריף במפשעה?
^^לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
