HSV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HSV
    קרן
    03/07/2011

היי,

לפני כשלוש שנים היתה לי התפרצות ראשונה של הרפס על האיבר מין.
    מאז, היתה לי רק התפרצות אחת נוספת, לפני כחצי שנה.
    הסימפטומים שהיו לי לפני שתי ההתפרצויות היו דמויות דלקת בדרכי השתן + פטריה בנרתיק, ורק לאחר שיצאו לי הפצעים הבנתי (יחד עם הרופאה) שזה בעצם הרפס (בשתי הפעמים).
    לפני שבועיים היתה לי שוב תחושה של דלקת בדרכי השתן, אבל הבדיקות יצאו נקיות. המשכתי בכל זאת את האנטיביוטיקה, וכמה ימים לאחר שסיימתי את הכדורים, שוב התחיל לצרוב לי בשתן - הפעם קיבלתי אנטיביוטיקה אחרת (ואני עדיין מחכה לתשובה של המעבדה לתרבית שתן חוזרת). וגם ההפרשות שנראות כמו פטריה - יצאו נקיות בתרבית.
    אני מחכה ומחכה שייצאו פצעים, ובלחץ מההרגשה הזאת. אבל בינתיים לא יצאו פצעים..
    מה יכול להיות כל הבלגן הזה?
    יכול להיות שזה בעצם כן התפרצות של ההרפס, אבל ללא פצעים? (ואם כן, אני יכולה להדביק את בן זוגי בזמן סקס?)

ועוד שאלה לא קשורה לכל הסיפור הזה -
    אני יכולה להדביק בן זוג בהרפס, כשאני לא מראה/מרגישה אף סימנים של ההרפס? סיפרתי לבן זוג שלי, והוא אמר שהוא מעדיף להישאר עם קונדומים ולא לעבור לגלולות בגלל זה. והוא גם לא מוכן לבצע מין אורלי.
    איך מתמודדים עם הרפס (במצב רדום) כשיש בן זוג קבוע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HSV

הוספת תגובה

• HSV - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    10/07/2011

קודם כל יש לחכות לקבלת תשובות המעבדה ואז להעריך מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו