מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות באיבר המין+בדיקה.רות05/07/2011
היי, רשמתי הודעה לפני מספר ימים עוד לפני שידעתי מה קורה, אבל היום נדבקתי אצל רופא עור, לאחר שמספר חודשים יש לי יבלות באיבר המין, שמתרבות ללא היכר...
כאשר הוא ראה זאת, ישר אמר לי שזוהי מחלת מין- ונדבקתי בוירוס הפפילומה.
הוא שרף לי את היבלות עם חנקן קר, ואמר לי לחזור אליו אחרי שבועיים.. לבדיקה אם הן ירדו, ובו זמנית לקחת את החיסון נגד הוירוס.
יצאתי ממנו לא רגועה מאחר והוא לא לקחת שום בדיקה למעבדה, לדעת האם יש מעבר...
הוא ביקש שאלך לרופא נשים רק עוד שבועיים אחרי ביקור חוזר אצלו כדי שבדיקה פנימית לא תדביק יותר.
אני לא יודעת מה המצב שלי, אבל אני ממש חרדה, קראתי מאמרים, שהראו שיש סיכון גבוה מאוד.
היום אחרי שכבר יש יבלות, החיסון אמור לעזור?
מה הסיכון באמת?
האם בגלל היבלות ניתן לדעת אם הסוג הנ"ל של וירוס הפפילומה מסרטן??...
אשמח לתשובה דחופה, אני לחוצה מאוד, אני רק בת 24..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות באיבר המין+בדיקה. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011היום אחרי שכבר יש יבלות, החיסון אמור לעזור?
^^חיסון אינו חומר טיפולי ואינו יעיל כשיש את המחלה או את הנגיפים. לכן מומלץ אחרי גמר טיפול [והכי יעיל זה לייזר] לעשות בדיקת PCR לנגיפי HPV. ואם תקינה לעשות חיסון:
מה הסיכון באמת?
^^אם עושים חיסון ונושאים בו בזמן את הנגיפים אזי יעילותו יורדת משמעותית ועולה הסכנה לקבל סרטן באברי המין
האם בגלל היבלות ניתן לדעת אם הסוג הנ"ל של וירוס הפפילומה מסרטן??...
^^ניתן לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)