מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין
    שרית
    16/07/2011

שלום רב האם אפשר להדבק במחלת מין ללא מגע מיני, יש לי הפרשות מוגלתיות כאבי בטן תחתונה לאחרונה הופיעו גם דימומים בן ווסת לווסת, איני מקיימת כרגע יחסי מין האם אפשרי להדבק משירותים, מקלחת מגבת או בריכה, האם יש טיפול לנושא מה עליי לעשות, האם אפשרי לדעת איזה חיידק/ טפיל זה ע"י בדיקות דם.
    בתודה , שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין

הוספת תגובה

• מחלת מין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    17/07/2011

אפשר לבדוק ולהגיד לך ממה את סובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מין

שרית
    19/07/2011

דר' שלום קבעתי תור למראה שלך, יש לי עדיין דימומים האם יש אפשרות להבדק במצב הזה או שיש שלא פשוט אני לא רוצה להמתין יותר אולי זה משהו רציני , האם עם דימומים אפשר לעשות בדיקות לחיידקים וטפילים?
    ממתינה לתשובה דחוף תודה שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת מין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    31/07/2011

אפשר להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו