הרפס וגינלי דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס וגינלי דחוף!!!
    אלמוני
    17/07/2011

לפני כשבוע הייתה לי התפרצות ראשונה של הרפס על איבר המין אני ממש בחרדה מכך!!! מציקות לי כמה עובדות על המחלה אני אודה לכם אם צענו לי לי עליהם:
    1. האם זה לכל החיים? האם זה מסוכן לגברים בכל אופן שהוא?
    2. אני בעל סוג דם נדיר אני תורם כבר כמה שנים דם במד"א האם עכשיו לאחר גילוי הנגיף ייאסר עליי לתרום בעתיד? אני ממש מוטרד לא ישן לא אוכל פשוט מדוכא... :-(
    האם אני תמיד מדביק? מה אני אעשה שאני אהיה נשוי? זה פשוט שובר אותי המחשבה על זה אני בדיכאון עמוק לא יודע מה לעשות! איזה בחורה נורמלית תקבל את זה??? הרבה אנשים לא יודעים על המחלה אבל פשוט יש לה סטיגמה קשההה! :-(
    בבקשה תעזרו לי...להבין את ההשלכות כל רופא אומר משהו אחר אחד אומר שכיח רק 20% חווים התפרצות וחלק אומרים מטרד לכל החיים!!! למה אני אמור להאמין?!
    תודה רבה מראששש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס וגינלי דחוף!!!

הוספת תגובה

• הרפס וגינלי דחוף!!! - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    17/07/2011

1. האם זה לכל החיים?
    ^^כן
    האם זה מסוכן לגברים בכל אופן שהוא?
    ^^כמו לכל בני האדם.
    2. אני בעל סוג דם נדיר אני תורם כבר כמה שנים דם במד"א האם עכשיו לאחר גילוי הנגיף ייאסר עליי לתרום בעתיד?
    ^^לא
    אני ממש מוטרד לא ישן לא אוכל פשוט מדוכא... :-(
    האם אני תמיד מדביק?
    ^^כן
    מה אני אעשה שאני אהיה נשוי?
    ^^אין דאגה לרובם יש.
    תוכל לקרוא כתבה בנושא כולל שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה הרפס וגינלי

פלוני מודאג
    17/07/2011

תודה תודה תודה!!! מודה לך על התגובה יש לי מספר שאלות חשובות אתה תעזור לי מאוד אם תענה עליהן: (1) פעם 1 שזה קורה לי: האם שלפוחיות על איבר המין ובלוטות לימפה נפוחות מעיד בהכרח על הרפס וגינלי? או שיכולה להיות סיבה אחרת? מדוע אני שואל: כי אני נבדקתי לפני 3 חודשים לשני סוגי ההרפס יצא לי שלילי ובת זוגתי יצאה hige positive בהרפס טייפ1 טייפ 2 אצלה יצא שלילי, קיימנו מין אוראלי ולפני שבוע הופיעו לי פצעים ובלוטות לימפה נפוחות האם ייתכן שנדבקתי בהרפס השפתיים באיבר המין? ואם כן האם זה משנה הסוג בתופעות הלוואי? חשוב לציין שהלכתי לרופאה שקבעה ממבט על איבר מיני שזה הרפס ללא כל בדיקה כלשהי.
    עוד שאלה חשובה ברשותך:
    (2) בהנחה שזה אכן הרפס האם בת זוגתי יכולה להדביק אותי בעוד איברים בגוף? כל רופא אומר משהו אחר! או שההרפס ייצא תמיד באותו המקום? ואיך הרפס עשוי לעבור לעיניים ראיתי שזה הרפס נוראי ביותר שלא נדע!!! והאם אני עלול להדביק את עצמי במקומות שונים בגוף? יש סטיגמה קשה על הרפס וגינלי באחוזים מה כיום האחוז להערכתך הנושאים הרפס איברי המין? האם הוא שכיח כמו הרפס השפתיים הידוע? ומתי כבר יהיה ניתן לרפא את ההרפס אם בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו