מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומה אצל בן זוגיגל10/01/2008
שלום. לאחרונה התחלתי לצאת עם בחור חמוד. לפני שקיימנו יחסים הוא אמר לי שיש לו מחלת מין בשם פפילומה שכרגע מטופלת. האם המחלה מדבקת גם ללא שפיכת זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
מיטל04/07/2011שלום לך, אני רואה שלא קבלת תשובה בינתיים ולדעתי פה תוכלי לקבל קצת מידע ככה שיעזור לך להבין ככה על פפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה אצל בן זוגי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011פפילומה הוא גם שם של נגיף וגם של מחלה.
פפילומה הוא נגיף שגורם למחלת הקונדילומה או לסרטן וזו מחלת מין.
פפילומה המחלה אינה מחלת מין.
אז מה בדיוק יש לחבר שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה
ד''ר סרג' גרדשטיין11/01/2008שלום רב,
וירוס הפפילומה הינו וירוס נפוץ ביותר וכ 70% מהאוכלוסיה הפעילה מינית נושאת את הוירוס. מכך משתמע שלא מדובר כאן בבעיה נדירה או סטיגמטית... רק אחוז קטן מפתחים יבלות כתוצאה מהוירוס, אך רוב הנשאים אינם יודעים כלל שהם נשאים וממשיכים להדבירק אחרים בלי לדעת... יתכן אפילו (מבחינה סטטיסטית) שאת נשאית של הוירוס בלי שאת יודעת זאת.
זיהום בוירוס הפפילומה מדבק גם כאשר אין נגעים בולטים לעין ותחת טיפול למרות שנוכחות יבלות מגבירה את הסבירות להדבקה.
שוב חשוב להדגיש את העובדה שמדובר בזיהום נפוץ ביותר. קיימת בציבור חרדה לגבי זיהום זה בגלל הקשר לסרטן צוואר הרחם. העובדות הן כדלקמן: הזנים הגורמים ליבלות חיצוניות אצל הגבר אינם גורמים לסרטן צוואר הרחם. אותם זנים שכן יכולים לגרום לסרטן צוואר הרחם עושים זאת לעתים נדירות מאוד.
עובדת נוכחות זיהום ב HPV (פפילומה וירוס) לא אמורה לשנות את הקשר בין בני זוג. לא על זה צריך לקום או ליפול דבר...
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות באיבר המין+ בדיקה.
רות05/07/2011היי, רשמתי הודעה לפני מספר ימים עוד לפני שידעתי מה קורה, אבל היום נדבקתי אצל רופא עור, לאחר שמספר חודשים יש לי יבלות באיבר המין, שמתרבות ללא היכר...
כאשר הוא ראה זאת, ישר אמר לי שזוהי מחלת מין- ונדבקתי בוירוס הפפילומה.
הוא שרף לי את היבלות עם חנקן קר, ואמר לי לחזור אליו אחרי שבועיים.. לבדיקה אם הן ירדו, ובו זמנית לקחת את החיסון נגד הוירוס.
יצאתי ממנו לא רגועה מאחר והוא לא לקחת שום בדיקה למעבדה, לדעת האם יש מעבר...
הוא ביקש שאלך לרופא נשים רק עוד שבועיים אחרי ביקור חוזר אצלו כדי שבדיקה פנימית לא תדביק יותר.
אני לא יודעת מה המצב שלי, אבל אני ממש חרדה, קראתי מאמרים, שהראו שיש סיכון גבוה מאוד.
היום אחרי שכבר יש יבלות, החיסון אמור לעזור?
מה הסיכון באמת?
האם בגלל היבלות ניתן לדעת אם הסוג הנ"ל של וירוס הפפילומה מסרטן??...
אשמח לתשובה דחופה, אני לחוצה מאוד, אני רק בת 24..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרקי אותו כי בטוח נידבקת
יפעת17/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה אצל בן זוגי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/06/2011אם מדבקת או לא ניתן לדעת בבדיקת PCR לנגיפי HPV. כדי להקטין סכנת הדבקות מומלץ לך להתחסן אך לפני כן לעשות בדיקת HPV PCR כי אם את כבר נושאת את הנגיפים יעילות החיסון יורדת משמעותית. אדבר על כך בערוץ 10 אצל גיא ואורלי ביום א 3/7/11 סביב שעה 08:00.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)