שאלות על hpv מחוסר ידע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על hpv מחוסר ידע...
    מיץ פטל
    26/07/2011

מס' שאלות:

1. האם תחושת רגישות בשפתיים החיצוניות של איבר המין (כמו כאב קל) יכולה להיות קשורה להימצאות נגיף הפפילומה (זן 53)?

2. איזה רופא אמור לבדוק אם יש נגעים אצל אישה בפי הטבעת?

3. מאיזה רופא מבקשים הפנייה לבדיקת pcr לכל מחלות המין?

4. איזו בדיקה מבוצעת לגבר על מנת לבדוק אם הוא נשא של hpv בטרם קיום יחסי מין עימו?

5. האם יש חומר בספרות המקצועית על זן 53 ועל הפגיעה הפוטנציאלית?

6. אם היה לי מגע גופני עם נוזל זרע: ביד, על החזה, על הצוואר וכו' - האם יש עבורי סכנת הידבקות בוירוס שהוא נושא (באופן פוטנציאלי)?

7. אם אני מלקקת איזור בטן, מפשעה, פנים הירך - אצל גבר - האם אני בסכנת הידבקות בוירוס שהגבר אולי נושא?

אני מודה מאד מאד על ההתייחסות והמענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על hpv מחוסר ידע...

הוספת תגובה

• אנא, אם אפשר לקבל תשובות....

שני
    28/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב.... חשוב....

מיץ פטל
    30/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על hpv מחוסר ידע... - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    31/07/2011

1. האם תחושת רגישות בשפתיים החיצוניות של איבר המין (כמו כאב קל) יכולה להיות קשורה להימצאות נגיף הפפילומה (זן 53)?
    ^^לא בהכרח
    2. איזה רופא אמור לבדוק אם יש נגעים אצל אישה בפי הטבעת?
    ^^רופא המיומן בקונדילומה.
    3. מאיזה רופא מבקשים הפנייה לבדיקת pcr לכל מחלות המין?
    ^^איני יודע מהם הכללים בקופח
    4. איזו בדיקה מבוצעת לגבר על מנת לבדוק אם הוא נשא של hpv בטרם קיום יחסי מין עימו?
    ^^בדיקת PCR ל HPV.
    5. האם יש חומר בספרות המקצועית על זן 53 ועל הפגיעה הפוטנציאלית?
    ^^ודאי.
    6. אם היה לי מגע גופני עם נוזל זרע: ביד, על החזה, על הצוואר וכו' - האם יש עבורי סכנת הידבקות בוירוס שהוא נושא (באופן פוטנציאלי)?
    ^^לא
    7. אם אני מלקקת איזור בטן, מפשעה, פנים הירך - אצל גבר - האם אני בסכנת הידבקות בוירוס שהגבר אולי נושא?
    ^^יש מצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

מיץ פטל
    01/08/2011

אני בטוחה שהתשובות יחכימו וילמדו גם אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיץ פטל

תמי
    04/08/2011

לגבי השאלה מאיזה רופא מבקשים הפנייה לבדיקת pcr לכל מחלות המין, את יכולה בוודאות לבקש מרופא עור, אולי גם מרופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

מיץ פטל
    07/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו